По дяволите...дори не знам как да започна.Да опитаме така...Добър вечер!Ето още една плачлива тема от поредния пубер с проблеми...и така...На 14 години съм...почти 15, и в последно време почнах сериозно да се замислям какво правя.Всъщност да започна по отназаде.По принцип съм добър човечец опитвам се да помогна с каквото мога, да развеселя някой, да имам приятели.Проблемът ми е, че се опитвам да се харесам на всички.Когато се запозная с даден човек, винаги виждам какъв е и се държа като него, опитвам се никога да не убиждам някой, никога да не нараня когото и да било...И като се замисля, имам десетки познати, но малко приятели...да не кажа николко...Сега бях 8-ми клас..ново училище..нови познати.В крайна сметка минаха 9 месеца..цяла учебна година в която не направих нищо.Завърших със много слаб успех, и нищо друго.Нито приятели, нито някакви успехи...каквито и да било.Харесах си едно момиче, но съм толкова тъп, и срамежлив че дори немога да поговоря с нея.Седя си някой път на чина самичък, тя идва говориме си нещо как си, какво правиш това онова...и това е...Дразня се и на други неща.Като почна лятото реших да правя нещо, и почнах да ходя на фитнес.Всичко беше добре, тренирах си, и се радвах че правя нещо със себе си, колкото и малко да е, докато незнам и аз от какво трябваше да ми вадят апандисита защото се възпали.Естествено си бях купил карта за фитнеса 3 дена преди това, и бях ходил веднъж с нея, и така и не можах да я използвам...Но мина тази ми болка и още една безгрижна година със препятствия радости и мъки.Сега последните 3 седмици от лятото главно ги прекарах пред компютъра, докато другите ми връсници си хващаха гаджета, бяха на дискотеки, спортуваха и си правеха каквото им душа иска.Но аз няма с кой да излеза, няма къде да отида, защото в крайна сметка незнам как винаги така се оказва че нямам един нормален приятел с който да поговоря, и с който да излеза на някъде...Дори не знам защо пиша тази тема...от скука ли...или от нещо друго...в крайна сметка...няма значение.Останаха още 3 дни до началото на поредната учебна в година която ще ме мързи да уча, и нито ще мога да си хвана някое момиче, нито ще мога да направя някой добър приятел нито нищо.Дори не можах да напиша темата нормално.Мисля си след някоя и друга година ще мине училището пък тогава какво ще правя, въобще незнам...Е...благодаря ако някой случайно се е потрудил да прочете някои от моите мъки...Айде, лека нощ...