- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме удря > какво да направя ?
Така ще го кажа възможно най-кратко ...
От 3 години сме заедно,напоследък почна да ме удря .. леко,но мен ме боли ... Става все по-често и по-силно ... Какво да направя ?
Твърди,че не ме удря (не иска да си признае ),твърди,че е това не е удар,но за моите 160 и 42кг си е удар ...
Не ми казвайте да го зарежа,защото знам,че ме обича,както и аз него... искам просто да спре ... и да стане предишният човек..
Какво точно да му кажа или да направя,за да спре ?
1 kolqno v ta6acite 6te opravi problema s udrqneto, no pyk tova moje da sazdade drug problem svarzan sexa. E izbirai si...
Човек -не твоето гадже-а което и да е момче което удря момиче избива комплекси и си успокоява нервите така-не може да се успоко сам-трябва да си излее енергията някъде-дории без повод-защо не на тебе-3 години напразно -язък![]()
Веднъж позволи ли си да те удари,отиде тя. Казвала си му,че те боли,а той го приема на шега?
Следващият път като го направи го погледни сериозно и му кажи,че е крайно време да престане. Ако и това не свърши работа,няма смисъл да продължаваш да си с този човек,пренебрегвайки себе си.
Отначало не е било така защото си му била интересна,нещо ново.Но лошото при нас е че винаги нещо ни омръзва,или поне свикваме прекалено много с него и го приемаме за даденост.
Затова на него не му пука как се държи с теб.
Ако мислиш че те обича,следващия път като те удари му кажи че е време да си "вземете почивка" и да обмислиш малко нещата.След като постои малко сам,ще разбере какво е изгубил.Давам ти тези съвети защото ако моята приятелка постъпис мен така при мен ще подеистват.Но аз не бих я ударил...все още (шегувам се естествено)
Лошото идва ако след това пак започне с тормоза.Тогава ще е най-добре да го оставяш,защото ако се наложи да живееш цял живот във страх и тормоз,просто ще се погубиш
Първоначално написано от Im_on_the_Outside
Обърни и другата буза. Разправят, че помага. ^^
Кажи му или да спре да те удря или ще го зарежеш но няма да го зарежеш въобще малко да го стреснеш да разбере че така не може![]()
![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от seksi_kote_f
Първоначално написано от seksi_kote_f
ако това не помогне и той продължи да те удря,значи е време да спреш да си въобразяваш , че те обича![]()
наистина трябва да си дададете почивка един от друг, защото при такава дълга връзка съм сигурна, че е кътните си ги знаете къде са точно. Това пък би и освежило нещата
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
++++1Първоначално написано от Baby_girl93
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ако вярваш че ще се подобри ... щом те удря значи ще продължава ..Първоначално написано от bibonka
![]()
Първоначално написано от Im_on_the_Outside
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Щом си е позволил да те удари веднъж, ще го направи отново и отново.Ако наистина те обича, ще престане да го прави, ако го помолиш.Но ако и тогава не спре, най-добре го зарежи.
+1, не си заслужава. А ако не направиш нищо по въпроса, с времето ще започне по начесто и по - силно.Първоначално написано от zuzaa
![]()
![]()
![]()
Е добре в какви случаи те удря? Е така вместо здрасти ти набива шамарите ли? И ти как реагираш в тези ситуации? Разкажи малко по-подробно.
Веднъж можеш да простиш ако видиш че наистина съжалява но тва системно да те "побиива" защото му в кеф си е чист мазохизъм от твоя страна...![]()
Еми той като те удари веднъж и ти го удари ама колкото можеш по силно за да се осъзнае.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Постави му ултиматум, или спира да те удря, или се разделяте, няма такова той ме обича, била съм в твоята ситуация и човека наистина се промени. Пожелавам ти успех![]()
![]()
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
Била съм го дразнела, в смисъл аз не го разбирам и аз това как го дразня точно ... Аз си говоря,нещо смея си се и той явно се дразни ... Вярно,че и аз не съм света вода ненапита,но не мисля че чак бой заслужавам ...
Значи то засега е някакво леко,наистина не е силно,но мен ме боли ...
Казах му,още снощи преди да напиша темата,че ако до една седмица не се промени няма да съм с него ...
Казвам,че ме обича,защото е така ... Едно на ръка,че е свикнал с мене,това е ясно за 3 години,но просто постоянно е доказвал и доказва,че ме обича ... Незнам росто какво му стана ... от около седмица е така ...
нз или малко преувели4ава6 или той е кретен
Аз бих го оставила. Просто удари ли те 1 път, ще повтори (според мен). А ти само потвърждаваш моята теория. Пробвай да поговориш с него щом не искаш да го оставяш (аз лично бих му била шута).
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!