- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако приятеля ви обича бившата?
kakvo bihte napravili ako gadjeto vii obi4a bif6ata si o6te ...i v su6toto vreme go kazva na vas ... i pi6e po skype pregrudki za edni koq si i si pi6e pove4e s neq ot kolkoto s vas ??? :S
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Питаш ни по този начин,защото на теб ти се случва това.
Опитай се да отвлечеш вниманието му от бившата. Прекравайте повече време заедно,споделяйте си,прегръщайте се. Давай му ласки. От това се нуждае след раздялата,за да я забрави. Има вариант обаче да се превърнеш в отдушник на трагедията му, докато се съвземе и после пак да се събере с нея или да тръгне с някоя друга,така че имай това в предвид.
Просто покажи,че си по-добрият избор и си заслужаваш. Успех.
e taka e sega go pejivqvam ... problem e 4e e ot sf i nq se vidame mn kogato e s men ne misli za neq no kogato vidi neina snimka ili pi6at v skype ... qvno pak vs 4uvstva v nego blikat na novo
ne bih bila s nego..6tom ne moje da mi se otdade napalno....ne moga da delq priqtelq si s druga ..i ako ne moje da se popravi bih se razdelila s nego makar i da go obicham mnogo
Какво бих направила ... еми не бих се занимавала с негоима момчета фулл
![]()
ще го зарежа естествено ,няма смисъл да продължавам да се ядосвам с него![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз бих го оставила да си тръгне. по-добре да сме разделени, вместо да се унижавам и един друг да се залъгваме. След като обича бившата си - би трябвало да е с нея, не с мен![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Зарежи го.Светът е пълен с момчета.Няма нужда да търпиш постоянно да ти навира бившата си в лицето.А и докато обича нея, няма да направи никоя друга щастлива.
Сигурно бих се разделила с него, макар че в момента съм в положение, подобно на това на приятеля ти...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бих пожелала да се разделим.Няма смисъл да се тормозим и двамата все пак![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
izpitala sam tova priqtelq mi da obi4a druga.nie kato tragnahme toi o6te obi4a6e biv6ata si priqtelka,bqha hodili godina i polovina,az go nakarah da q zabravi uj,no v posledstvie toi mi izneveri s neq![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от boleznena_lubov
я го късай...
откъде накъде ще си 2ра цигулка?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Бих го оставила.Той обича нея...не осъзнаваш ли това??Намери си друг.Остави го този.
ами не бих го карала да избира..оби4ам последното ре6ение да е мое,за тва 6те го оставя,за6тото той няма да е 6тастлив с мен нито пък аз с него
казваш му да духа...и го късаш...к'ъв е смисъла за тебе като цяло?!
Ако наистина повече с нея си контактува...нищо чудно да се съберат отново!...режи преди той тебе...после може и да търчи след теб
знам ли.
Подкрепям!Първоначално написано от ..:::KuKLi4KaTa^F:::..
![]()
Бих отишъл да ударя 2 бири.
Едното шише-в неговата глава,
другото-в нейната...
Правя въргала и се изнизвам
като пръдня из гащи![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+2 И аз ще те посъветвам да се разделите, бях в същата ситуация и грешката ми беше, че не го зарязах!Първоначално написано от scoobydors
Ще му е*а майката.
Или и аз ще се държа по този начин, по който и той с мен.
Колко ми е да си го разигравам колкото си искам и да се занимавам с още някое друго момче.
Като ше ми се прай на оборотен (с мен е, а търси друга) ще го накарам и той да го почувства това нещо.
Леко ще е трудно, щото явно не го е*е за мен, щом се задява с бившата си, нооооо......... да е жив и здрав с х*й в ръка.
Само ще дам пример с приятелка от училище. Тръгна с такова момче, което се занимаваше още с бившата. Ходиха доста време и накрая пича си излизаше с тази бивша по дискотеки, кафенца и се криеше от неговата си. Ако се занимава още с нея и особено казва, че още я обича и не знам си какво... значи когато сте тръгнали не е бил готов за следваща връзка. Ако не е готов нормално и да не е сигурен в чувствата си към теб... дали те са позитивни или негативни...Първоначално написано от boleznena_lubov
Нее, убеден съм ,че правилното решение всъщност е да му се вречеш в любов и евентуално да му предложиш брак.
'баси, и с такъв "сложен" проблем ли не можеш да се оправиш?