Аз съм на 16,а той е с 4 години по голям от мен.Той работи а аз уча.Проблема е че сме от различни градове,но сме на 15 мин път с автобуса.Разбирам се с него,поне до колкото мога да преценя,смисъл и на двамата ни е яко като си пишем и т.н. Когато го видя просто ее...ддз страхотен..супер мил,забавен,чаровен,с най красивите очи..просто е най... Един път излязох с него но бях с една др приятелка,просто всичко стана без уговорка..отидох до работата му и така..Приказвали сме си за дали искаме нещо повече и двамата го знаем-искаме го..Но качили нещо от върре ме спира..доста съм лудичка по него,но проблема е че нямаме толкова общи неща,тъй като наистина не го познавам добре, но просто ме е страх от факта че ако изляза с него и няма да има какво да си кажа с него..и всичко ще е до там..всичките ми замисли и т.н... другото освен общите теми е че всичките му съгражданки са простооо адски луди по него просто той винаги е в устите на момичетата и е най атрактивния и обсъждания когато влезе в кафенето или някаде другаде..но не си милисте че е някакъв надут плейбой .. просто момичетата си падат по него доста... и има защо.. и просто второто нещо е че се страхувам че и да тръгнем няма да мога да го опазя и ще си хареса някоя друга..но за момента ме притеснява 1вото нещо което споменах като проблем..Е и ви питам как мислите,какви са ни шансовете да тръгнем и да се задържим..и т.н абе всичко което мислите го кажете..искам мнения..мерси предвариелно..