- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спешно се нуждая от помощ
Здравейте,може би има много такива теми,но бих искала да получа отговор на своята!Девствена съм и съм с едно момче от 3 месеца.Всяка вечер всичко става все по-хубаво и по-хубаво.....и усещам че нещата вървят към секс.Проблемът е,че няма къде да се усамотим.Утре вечер обаче приятелят ми ме кани у тях и съм сигурна какво ще стане.Както виждате нямам много време.Наистина искам да съм с него,но ме притеснява това,че не съм добре запозната с нещата.Моля ви дайте ми някой съвет,разкажете ми какво се случва,за да знам какво да очаквам!Знам,че той ще ме предразположи и ще се чувствам добре,но като докато не добия повече информация,ще се притеснявам и няма да успея да си прекарам толкова добре,колкото би трабвало!Съжалявам за тази повтаряща се тема,но наистина се нуждая от помощ!Брлагодаря на всички предварително!![]()
Амиии...
1. Той трябва да те предразположи с помощта на любовна игра. Най - вероятно ще те лиже и ще те докосва и целува навсякъде.![]()
2. Когато се убеди, че си готова (демек достатъчно овлажнена) ще ти го пъхне( говори с него да е бавен, за да не те боли) и първоначално ще го дава бавно, после ще забързи и ще свърши (най вероятно доста бързо, защото му е първи път).
3.![]()
![]()
Използвайте презервативи- най добре Durex Classic.
4. Ако той е притеснен, помогни му като го възбудиш.
Малко ги разбърках, ама както и да е, това е в общи линии. \/
Мерси много за бързия отговорА ще ми кажеш ли как мога да го възбудя
Със свирка примерно... или ръчно... наблягай на пениса му, целувай го отстрани по врата... ей такива работи, винаги действат \/
Ми как....Целувай го, докосвай го навсякъде, плъзни бавно ръчичиката към....
И погледа е много важен
Гледай го самоуверено и страстно
никое момче няма да остане безразлично при тея неща.
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ ПО УЖ ЛОГИЧНОТО ПРАВИЛО "ПЪРВИЯ ПЪТ С ПРЕЗЕРВАТИВ"...ДО МОМЕНТА НА САМОТО РАЗКЪСВАНЕ НА ХИМЕНАТА НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА СЛОЖИ ТАЗИ ГЛУПАВА ЛАТЕКСОВА ИЗМИСЛИЦА, ПЪК ПОСЛЕ КАКТО ВИЕ СИ ПРЕЦЕНИТЕ !!!
Приеми го като съвет от човек с доста богат опит.
Първоначално написано от dreamshunter
![]()
![]()
Че кой е казал да му прави свирката с презерватив и тн?
Естествено, че ще сложи презерватива като тръгне да прониква
![]()
![]()
![]()
Благодаря на всички,не очаквах толкова бързи отговори!Мислих и по др въпрос-обезкосмавам се отдолу,но на след 2 дни пак тръгват косъмчета,те почти не си виждат,но леко боцкат!!!Пробвам да ги махна с крем депилатоар,но не се махат,и със самобръсначкоа пробвах,а депилатор нямам.Трабва да изчакм още 1 ден.Колата маска боли!Трабва да изчакам още 1 ден.Просто искам да знам да се притеснявам ли ако приятелят ми ги усети или няма да е проблем
Приятелят ти изобщо не го интересува дали имаш косми или не.Първоначално написано от mmmenk
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
[/quote]
![]()
![]()
Че кой е казал да му прави свирката с презерватив и тн?
Естествено, че ще сложи презерватива като тръгне да прониква
![]()
![]()
[/quote]
Имах предвид и самото първо проникване да се случи без презерватив...никой не говори за свирката /доколкото тя ще е свирка, имайки предвид, че мацката ще се пробва за първи път/
Демек: Самия полов акт да започне без презерватив, и едва след като момата е разпечата да се умува над темата "Да слагаме ли тва лигаво латексово изделие?!?"
На него май няма да му е за първи път.И двамата сме на 17 години.А колко време горе долу трае всичко-имам предвид от момента на проникването до края и ще ми разкажете ли повече за това изпразване,защото в много теми всяка разказва,че е гълталаа това много не ми хапесва!![]()
Ами различно е времето, най-вече зависи от темпото.Като не искаш да гълташ му кажи да те предупреди кога ще свърши.И слагайте презерватив от самото начало!Хем да ти е мирна главата после, хем с презерватив влиза по-лесно.Първоначално написано от mmmenk
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Vij dali 6te mu pravi6 svirka ili ne si e tvoi li4en izbor i ako mu pravi6 ne e zad1ljitelno da sv1r6va v ustata ti p1k kamo li da se 4udi6 da pliue6 ili g1lta6! spored men ako si tolkova navita za svirka samo go zagrei s neq a ne toi 4ak da sv1r6va vse pak 6te trqbva i da te otvoriina4e trqbva da se otpusne6 ne e stra6no moje da te boli no si misli kolko hubavo 6te vi e sledva6tiq p1t! ina4e vremetraeneto e razli4no zavisi ot mom4eto kolko moje da d1rji.... i za mom4etata nqma koi znae kvo zna4enie s kvo si maha6 kosmite taka 4e gledai da ne se poreje6 4e tva e nejna zona! i nadqvam se si mu kazala 4e si devstvena ako ne kaji mu! da ne te narani! ako ima ne6to pitai ako ne uspeh! i priqtno izkarvane
![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Мерси много за подробния отговор,наистина ми даде много информация,която ще ми бъде полезна.Но задължително ли е да правоя свирки,никога не съм искала това!Дали мога да го възбудя без свирка,Или ако ще му правя свирка не мисля,че ще е още първия път!Исках да питам болката първия път през цялото време ли е или само в началото?
Може и да не му правиш свирки щом не искаш, може да го възбудиш само с ръка.А за болката бе много индивидуално, мен ме боля три дни след секса.Първоначално написано от mmmenk
Zdraveite,sajaliavam 4e pi6a na latinica,no niamam nikakvo vreme da stoia na kompa,a kogato pi6a na kirilica sam tvarde bavno!Sno6ti priateliat mi se obadi i me vika u tiah za6toto tehnite 6tiaha da hodiat tehni priateli na gosti,no po kasno im se obadiha 4e ugovorkata im otpada za6toto imat spe6na rabota,taka 4e nakraia az biah u tiah,no roditelite mu sa6to ! Posle te legnaha da spat,a nie biahme v negovata staia koiato se manira dale4 ot tiahnata.....taka se slu4iha ne6tata 4e vsi4ko be6e neveroiatno...no ne mojahme da stignem do kraia(da pravim seks) ne stava6e .....pri nai-malkia 6um az se striaskah akto misih 4e sa tehnite!Ako be6e taka ciala ve4er niama6e da moga da se otpusna......ve4erta niama6e da e dostata4no dobra.Estestveno az niamam mn o4akvania,za6toto znam 4e parviat pat ne e hubavo,no sledva6tite pati.......... niamam tarpenie da stignem dotam,no niama da e skoro,za6toto toi zaminava v dr grad,kadeto u4i i 6te se vijdame samo sabota i nedelia.... imame vreme i moje bi po tozi na4in jelanieto ni 6te stane o6te po goliamo i kogato momentat doide...vsi4ko 6te bade nezabravimoa dotogava saz 6te obogatiavam znaniata si
[/img]