- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко кафета пиете на ден?
Еми туй е по колко кафенца обръщате на ден?![]()
Айде аз да започна пия задължително по 2 но съм стигал и до 6![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
^иначе аз не пия изобщо
По принцип аз кафе не пия. Ако мога да ти перифразирам въпроса - събират ми се около десетина чашки годишно...
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Най- много по 2.
+1Първоначално написано от amazonkata90
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не пия кафе.Единствено, когато съм първа смяна и съм била на купон или дискотека през нощта обръщам едно.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
астига бе ти ме изумиПървоначално написано от amazonkata90
![]()
1 само сутринта или повече ако излезем с приятелки![]()
непия![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
И аз не пия кафе по принцип. Имаше обаче един период преди няколко месеца когато нещо ми беше прищракало и обръщах по 4-5 на ден. На мен обаче не ми действа кафето и нямам проблем да заспивам веднага щом съм пила![]()
И аз съм така.Първоначално написано от wersa4e
Само, че напоследък все по напрегнат ден имам, все по-често взех да недоспивам и можеби тая година ще станат 20![]()
![]()
![]()
![]()
И ако си мислиш, че е гъзария да пиеш по от до 6 кафета - МНОГО си се заблудила, щото тия нерви и това сърце ще издъхнат, пък да не говорим, че като си пристрастиш организма, което става бързо после като не пиеш кафета каква ленива ще станеш... А бе с 2 думи - шматка си![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Пия понякога едно 3в1 и това ми е.)
1 :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
първо на първо не съм момичеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
второ на второ само 1 ден се случи да пия 6 кафета и трето не съм някакъв закоравял кафеджия тъй че коментара ти отпада не го мисля за гъзария
много рядко пия![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
само капучино, ако се брои...ама ми се е случвало да пия по литър на ден - когато в края на единия срок имахме през цялата седмица по 3-4 контролни на ден, а аз цял срок не бях учила, ама въобще не го препоръчвам, че бях като бабичка с паркинсон![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ако е мляко с нес кафе може,и то с много малко нес кафе колкото за цвят и вкус.иначе обикновенно кафе не пия щотото ми става лошо от него![]()
Никъде не съм казал, че си момиче.
Шматка си е женски род дума просто.
Хаха, като не се мислиш за закоравял кафеджия, за какво тогава пускаш тема специално да питаш другите по колко кафета пият?.. ;д;д;д
Както и да е![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
да бе да ти май не знаеш кво си писал много си се заблудила и каква ленива ще станеш
![]()
![]()
за забава и си прав само за едно няма значение![]()
![]()
Кафе не пия..има отвратителен вкус, нямам желание да свиквам с него.. Ако ми е много заспало - някаква енергийна напитка
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами зависи кога стана ако стана рано за отскок едно задълвителнопосле зависи колко пъти ще излизам с приятели
Едно,максимум две,иначе ми става лошо.Понякога пък изобщо не пия.
Better DeaD,Than In Love ...
попринцип пия по 1-2 но последните две седмици изобщо не съм