- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко кафета пиете на ден?
кафе не пия
иначе всеки ден - капучино .. толкова ми харесва че не е истина![]()
Сериозно, кафето няма никакъв ефект върху мен - нито ме държи будна, нито изпитвам необходимост да го пия. А ако все пак се случи - задължително без захар.Първоначално написано от wersa4e
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Задължително пия две, ако пия и други то е, защото съм на среща с клиент или с приятели.![]()
Едното е в 10, а другото в 6.![]()
ами аз напоследък се побърках с това кафе, не мога да се спра - пила съм по три черни фрапета на ден и после безсънна нощ, напоследък се ограничавам до едно 3в1
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Пия по 2 на ден .. иначе най-много съм пила 4 кафета за един ден ...
Не пия всеки ден,но по принцип по 1 и то сутрин,защото като ходя на кафе по принцип пия шейк![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
1 на 5 дни горе долу.
Не пия много кафе засега. По 3-4 на седмица.
Не пия кафе.
Ужас, почти всеки казва не пия кафе, пък аз по 2-3 на ден. 3 тледам да не надвишавам, че много кофеин ще ми дойде.
<1
Обикновено пия по едно 3в1 и едно cool ( със студено мляко ), но в тях съдържанието на кафе е доста малко. Тъй че все едно по-малко и от едно нормално кафе пия.
Иначе рекорда ми е - две двойни, и 3-4 3в1. Кофти е, не ви го препоръчвам![]()
Кафе не пия. Сутрин иначе гълтам 1 3в1 да се разсъня, че ставането в 5:30 не ми влиае добре.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Днес изпих 4 и сега няма сън да ме хване![]()
нека помисля.....[think] ...ами точно около...0![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
kafe ne piq
piq neskafe a vednaj kato izpih tri i ve4erta 6to ne mi se spi![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
1/2 максимум ... не съм много по кафето
[b][i]Je t'aime au-del
ЗАВИСИ КОЛКО Е ДЪЛЪГ ДЕНЯ МИ,НО НЕ ПОВЕ4Е ОТ 2-3,ЗА6ТОТО СЛЕД 14-тия РАБОТЕН 4АС НИТО КАФЕ НИТО НИ6ТО НЕ ТИ ПОМАГА,ПРОСТО ДЕИСТВА6 ПО ИНЕРЦИЯ,МНООО ПЪТИ СЪМ ЗАСПИВАЛА НА РАБОТА,ДАЖЕ С КОЛЕГИТЕ СЕ РЕДУВАХМЕ,ЗА ДА ИЗДЪРЖИМ,НЕ СЪМ ФЕНКА НА КАФЕТАТА
попринцин не пия кафе, но понякога се налага![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...