- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко кафета пиете на ден?
ми пия кафе когато мн ама мн ми се спи лятото не пия изобщо кафе като почна даскало,особено сега като съм все 1-ва смяна със сигурност ще пия по 1 на ден или 2
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
samo edno sutrinta poneje ne moga da se subydq ina4e ne piq kafeta 6toto me boli stomaha
Зависи...най-много съм пила 3 кафета...мога да изпия и само едно...![]()
попринцип не пия много кафе... само ако съм станала много рано или просто ако ми се пие,пия 3в1,мляко с нес или капучино,но чисто кафе-не
В нашето даскало сме винаги първа смянаИ се налага да пия кафе, няма как.. Но стигам най-много 2-3... Смятам че не е особено полезно повече...
ами по едно ,но има и дни в които стигам най-много до 3![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
3-4. Супер много кафета, особено сега, когато ходя на училище и съм първа смяна. Просто усещам как заспивам на чина, а не искам. Така през деня съм пълна с енергия, че даже и цяла вечер съм O.O
Но да, трябва да ги намаля на 1-2, защото си ебах майката на съня. Толкова разхвърлян е. Я три часа нощем, ако ме врътне, я по обяд след даскало.
рядко пия кафе
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
не пия :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
me 2Първоначално написано от Iria
![]()
Суетата.Моят любим грях.
1 кафенце в малка чашчица (много силен концентрат от кафеварка "Кубинка") и ма държи 2 часа (от 06:30 до 8:30-09:00) и ме устройва това за деня :P
Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !
По две кафенца на ден е супер.предпочитам нес кафе с мляко,сутрин едно и следобед едно.
Не повече от 1-2 кафета.
Ами сутрин като се събудя 1 и наобед или следобед по едно 3в1
Максимум 3 кафета на ден
Днеска само 1![]()
По едно на ден, но не пия винаги. Като съм първа смяна преди да тръгна за училище пия, иначе може и през ден- два.![]()
cherry*kiss
Принипно не пия.Много рядко става и то само без кофеин.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Същото ама пия само 3в1 ако се брой :РПървоначално написано от Люси
едно сутрин в даскало кефенци с цигарка![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
аз пия 3 в 1 2-3 на ден ......понякога съм стигала и до 5 кафета но много рядко
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…