- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- По колко кафета пиете на ден?
Първоначално написано от slun4ice
И аз така,дори повечето пъти пия вечер.Но по принцип не пия много най-много веднъж седмично,а по-често ако ида на гости на баба ми,че тя вечно ми прави 3 в 1 хаха...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
poprincip 6-7 mn rqdko piq po pove4e
николко мразя кафето![]()
1-2
Fighting for nothing is what you're born for.
Вече по 5-6![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами аз не пия всеки ден,но иначе по 1-2...Веднъж си спомням,че имах някво супер гадно писмено домашно и понеже аз по средата винаги заспивам![]()
![]()
и си бях направила едно кафе в супер огромна чаша...След това още едно...И така към 4-5.После ми стана лошо,повръщаше ми се и едвам дишах ебаси
...Искам да подчертая,че чашата найстина беше ОГРОМНА.
НЕ пия кафе хаха![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Много....почвам с едно 3х1...след тва 1 дълго...минавам на нормални..понякога и двойни... 6-6 кафета обаче ми се събират в един нормален ден![]()
1-2
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Пия 2-3 максимум 3в1-та , много рядко пия обикновенно.![]()
По принцип по 1.. Много зависи - ако съм на лекции - поне по 2 на ден, но веднъж докато бях на бачкане изпих 6 - бях като надрусана, уа, грозна гледка...
ми по 2 задължително. само че сега опитвам да не пия кафе защото нещо не ми влияе много добреповярвайте ми-трудно е
![]()
When you love someone, and they break your heart
Don’t give up on love, have faith, restart!
По 2-3 .. Не мога без кафе .. Кафехоличка съм.. Което изобщо не е хубаво..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много ... 5-6![]()
Животът е адът описан в Библията!
от 2 до 4, защото пия силно кафе, стигал съм и до повече, но това от глупост![]()
понякога нито едно .. понякога по 1 2 3 ..различно![]()
Много...постоянно пия кафе..по 4 5 6 се е случвало....не е хубаво но![]()
"Да бъдеш добър човек,означава да притежаваш своеобразна откритост към света,способност да се доверяваш на несигурни неща,които са извън твоя контрол."
Марта Нъсбаум