.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

много съм притеснена

Predi 10 dni mi se naloji da piya escapele neznam dali e stanalo ne6ty no az go pih pove4e za sobstveno uspokoenie poneje prezervativut ni se skusa ... trqbva6e da mi doide okolo 10ti ... ve4e 4 ti den mi zaskunqva i sum mn pritesnena Pravih si test v4era i be6e otricatelen .... pls pomognete zashto mi zaskunqva ot hap4eto li e ili ?

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    От хапчето е спокойно..Дори на листовката си пише , че може да ти обърка организма.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Paradise
    От хапчето е Ще се оправиш, не си бременна. \/

i spored men e ot hap4eto! nqma ot vo da se pritesnqva6 nali si si napravila test! spoko
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

от хапчето е споко
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Спокойно.Не се панирай и изнервяй допълнително.Хапчето забавя с няколко дни цикъла.Не се притеснявай,изчакай и то само ще си доиде.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    От хапчето е спокойно..Дори на листовката си пише , че може да ти обърка организма.
    Точно така .. Четете листовката като пиете нещо бе хора .. И то толкова силно ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Puky
    suglasna sam ...

Град
    In the middle of nowhere
    както казаха вече от хапчето е..то просто си играе с хормоните ти не се притеснявай

не съм пила такова дано не ми се и налага
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

и във нас има ,не сам го ползвала,не ми се е налагало но все пак сам го прочела... и там си пише че може да ти закаснее от хапчето ... прочете преди да ползвате : )

Град
    u nas
    Тея хапчета са бъкани с хормони какво очакваш?

Като се скъса беше ли вече свършил и ти в овулация или го пи заради глупости да си скапеш здравето с хормони и т.н. ?...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си