Не знам дали да нося ( 8клас съм) и е важно 1-вото впечатление ама май няма.![]()
8 клас,ново училище,класна -да ще занеса роза или лилиум нз1 впечатление е най-важно.......
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
аз ще съм също заек
и на нас ни казаха че трябвало да носим саксия..с цвете вътре предполагам за класните стаи..
а иначе за букет се чудя..многго отдавна не съм носила..![]()
in defense of our dreams...
Хаха, преди 2 години и аз се прецаках-син букет и класенПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Иначе сега ще бъда 10-ти и ще взема за класната(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
xaxa,se edno da podnesa cvete na zvqr![]()
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
Аз ще съм 8-ми клас и знам,че класния ще ми е мъж и няма да нося цвете!
8-ми клас съм и няма да нося x] .. само в първи клас занесох![]()
If you see someone without a smile give them yours..![]()
Ще видим,може би розичка за класната.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
8 клас - заекнз коя ще ми е класна но ще занеса просто не съм за тея 3 лева и - уважение
![]()
7 клас ще съм да ме фанат за чепа да ги ева само 2-ки пишат нарочно
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
Damn, аз мислех да нося обаче не бях се сещала, че може да ми е мъж класенПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
Аз ще съм 9ти и мисля да занеса 1 карамфилколкото да не е без хич...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
8 клас ии не няма да нося![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Ми аз съм 9ти и няма да нося .. знам че направих лошо впечатление на класната още от първия пъта и сегашния ми пък го изгониха от даскалото ии покрай него намразиха мн и мене..затва няма смисъм да и са омазвам с китчици..сигурна съм че няма да ме заобича
![]()
нем... отдавна вече не нося цветя...отвартих се от бившите ми съученички , които се подмазваха по всевъможни начини...та така не съм по букетите![]()
8 клас съм и имаме класнА и ще взема една роза
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз дори не знам дали класната ми е мъж или жена,но разбира се че ще нося цветя..
П.П-8клас съм![]()
p0 savsem sa6tiq na4in sam i az na 10 hodih do daskaloto i mi kazaha 4e ote n6 ne se znae (smisal koi 6te mi e klasen dali maj ili jena ) taka 4e nai veroqtno nqma da nosq ....Първоначално написано от -4arovnata-
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
+1Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
:P
Аз нося-6-ти![]()