Защо все по-малко българските жени имат желание да имат деца?Защо толкова се пазим да незабременеем? В предаването на Карбовски даваха жена родила 22 деца![]()
-Как вълще може да роди една жена толкова деца???Ромите в България ще ни превземат ,което е много тъжна картинка.Толкова ли е страшно да се роди едно бебе ?? Има ли някой тук от по -големите ,които не се пазят и искат да родят? Какво всъщност е усещането да си родител и да станеш майка,баща?
Sleda ot liubovta
При положение че си в сайт за тинейджъри, не се очудвай че всички ги е страх от забременяване, все пак са доста младиОтиди в бгмама там може да намериш повече искащи деца жени
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
няма пари за това.младите семейни двойки се страхуват да имат деца именно заради това. пък и държавата не струва - няма сигурност.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
първо и усновна причина нямам си приятел,второ :търся си и трето :ако го намеря и ако отношенията ни са развият в добра насока след 2-3 години бих родила едноПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Sleda ot liubovta
е ми? Ей сега да свирнеш на един и ще си уредена,но защо не би го направила?
Станислава
хаха то да ставаше така с едно свирване като на рекламата за миещия препарат ''Мистър Пропър'' (с едно свирване и идва) ,ама не е толкова лесно.Явно или критерийте са ми много или свесни мъже няма.Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Аха... И защо смяташ,че никой не иска да има дете и прочие?
Станислава
Ами такива са ми наблуденията.Първоначално написано от t0d1t0
Sleda ot liubovta
В голяма грешка си. Порасни още малко. И явно не си била в същата среда в която сме били останалите.
Станислава
Това ми хареса![]()
Извини ме, но не си ли се оглеждала около теб ???
Как мога да имам дете когато държавата дава почти всичките си пари за помощи на циганите ! Как мога да имам дете като двете ми заплати ще стигнат за памперсите и храната ( А ток, вода, храна)! Как мога да имам дете като с нормални заплати в България не можеш да си кушиш многостайно жилище където детето ми да е със собствена стая! Как мога да имам дете като шефовете в България са адски некоректни и могат да ме уволнят ей така ако си искат защото не им се дават пари за кадър, който си знае правата, но няма шанс да си ги зашити! Как мога да имам дете като всички детски плошадки са се превърнали в паркинг! Как мога да имам дете като няма качествено образование и трябва да го пращам на училище заедно с цигани ! Как мога да имам дете като ме е страх, че някой няма да завиди и да каже, чер имам много пари да си позволя дете и да реши да ми направи мръсно! Как мога да имам дете като детските са СМЕШНИ! Как мога да имам дете като няма никакъв сериозен или действащ закон за закрила на детето ! Как мога да имам дете като в която и болница да отида се отнасят с мен като с боклук нищо, че плащам осигуровки от 2 работи !
Мога така и до утре да изреждам !
П.П.
Ще имам дете когато напусна България и имам сигурност и спокойствие
Не е като да си няма отделен раздел за такива теми ама карай...![]()
ApXaHrEJI си го каза,а аз се мъчех да видя дали ти ще се опиташ да осъзнаеш това,че няма кой да те подкрепи,а да дадеш бъдеще,говорим за добро бъдеще на едно дете в тези времена е просто мисията невъзможна.
Станислава
Имам желание да имам дете(така де ,не аз да родя а приятелката ми) но след 4-5 години !
И аз искам да имам децаДаже и имената вече съм им измислила
![]()
Няма какво повече да се кажеПървоначално написано от ApXaHrEJI
+1 Държавата ни пропада и вместо да осигуреи на младите бъдеще и сигурност пропилява парие за глупости и политиците постоянно крадат...
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta