.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Цикъл :S

Цикъл :S

Момичета, имаше подобна тема но неможах да я намеря. Начи:Цикалът ми закъснява с 33 дни. Има цикъл от юли месец. Знам че е нормално да ти закъснява в началото, но наскоро мастурбирах за първи път. Не съм запозната много с тези неща. Та въпросът ми е: Може ли мастурбирането да ми измести цикалът или нещо такова, беше ме страх да забременея, но разбрах че е невъзможно. Моля ви помогнете ми! Благодаря ви предварително!

ем нормално е да ти е нередовно отначало все пак дошло ти е преди 1-2 месеца, но ако това много те притеснява се консултирай с гинеколог
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Ми и при мен беше така! Дойде ми веднъж и след това няколко месеца нямах! Нормално е при повечето е така, но ако мн се притесняваш отиди на гинеколог
    CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~

Град
    Варна
    Не се притеснявай!Има случаи,в които менструацията продължава 1 месец!!!Или такива,в които закъснява 6 месеца.

Супер фен
    Първите години си идва когато иска, но е индивидуално за всяко момиче.

Благодаря на всички мненията ви. Успокоих се "гостите" ми дойдоха!!!

Супер фен
    Браво! Видя ли, че нямаше смисъл да се притесняваш чак толкова, ама все пак сме момичета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си