може би темата не е за тук .. но не успях да се сдържа, просто изгледайте :
http://www.youtube.com/watch?v=U1U-wsLe1WA
обърнете внимание на Човека на синтезатора... филмът е тежък
...............![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тоя ме разби направо, кърти мивки!![]()
![]()
искам и аз на синтезатора
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Aма в чата като се разбих да се хиля "е кво толкова виждаш" а, а, а :Д Сега и ти си фен!!!Първоначално написано от Cаnis_Dirus
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Като си помисля, че и аз доста често се превземам така..![]()
Ама то това неговото не е превземане, де.![]()
![]()
![]()
hahaqko boi po glavata
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Имах ли друг избор? Забележителен е ...Първоначално написано от OtherDimension
Чудя се с какъв замисъл пусна темата. Явно трябваше да се впечатля от талантливите момчета. Уви.
луд...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
требе отиде в CoBЪ тоз, вместо Яне.
.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Какво по...![]()
И какво трябваше да научим от този ценен материал?Как да свирим на синтезатор сигурно.
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Кои сте вие адски оригиналните, дето от всяка тема в тийн проблем научавате по нещо и пускате само супер важни и полезни неща?
Пиште ми яжката.
Оперирали са ви от чувство за хумор и се правите на големи интелектуалци с "тая тема няма смисъл" "какво полезно има тук" и бла бла бла.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
съжалявам, ако не съм се докоснал до вашата високоинтелектуална и аристократична натура и съм загубил част от скъпоценното ви време. простетеПървоначално написано от Im_on_the_Outside
Modern swinger,не мислиш ли че малко жестоко ни наказваш?Все пак:"Пиште ми яжката"!?!?Смяташ ли да ни оставиш живи?![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Не знам дали иска да ви остави живи, обаче така ви омете с едно изречение, че в момента каквото и да кажете ще е смешно. Other-a също ви закопа.
Като толкова е О БОЖЕ ТЪПА ТЕМАТА КАКВО ПРАВИШ БЕ, ЗА КВО Я ПУСКАШ БЕ, ИДИОТ?!?!?, умният човек, който не го кефи това ще направи (in three steps):
1] Вижда темата.
2] Въздъхва.
3] Игнорира и продължава нейде другаде.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
даже се мъдри на скайпа ми :ДПървоначално написано от exploitedteen
Достатъчно си наказан от съдбата, няма к'во да се занимавам с теб.Първоначално написано от macy_day_parade
А ти като пишеш колко си недоволен от тъпотията на околните в теми, които са ти под достойнството какво, ние да се засрамим ли или к'во?
Мухльо.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аууу,вече и момченце станахПървоначално написано от Modern swinger
Иначе си егати простото копеле дето се е взело за много оригинално...Жалка история,ама генът не се променя ;]
![]()
ама песента е велика![]()
Оле, мърло, като не ти остана за какво да се заядеш за ген ли ще почваш? Много ли си важна, знаеш ли какъв ми е генът че да приказваш такива? Аз за никаква не се вземам, ти почваш да се правиш на умна по темите. "Какво научихме от този материал?", мухло, от тебе к'во научихме?Първоначално написано от macy_day_parade
Объркала съм ти пола, щото съм тъпа, ти мене за момче ме взе щото си остра ли? Жалка история си ти, заядох те , защото говориш глупости, а ти почваш да си пласираш смешните лафчета, с които те гъбаркат в махалата.
Аре, нали знаеш, по- умният отстъпва, трай си там, че не изгарям от желание да ти чета тъпотиите.
-I dont sympathize
Please open your eyes!