Първоначално написано от
krasitoOoO
Iskam da vi razkaja edna mnoou slojna istoriq..vsichko zapo4na kogato vav edin slu4aen den se zapoznah s edno mom4e..po4nahme da izlizam zaedno,prekarvah vremeto si s nego 4udesno..no edin den toi mi kaza 4e v jivota mu ima druga i toi neiska da q zareje zaradi men..tova se slu4i otdavna predi nqkolko meseca..kolkoto i da mi beshe trudno az se primirih s fakta 4e toi nemoje da e s men..i sega predi edna sedmica otnovo go vidqh i toi me zagovori..popita kak sam..dori sedna na nashata masa i zapo4nahme da si babrim kakto predi..i na sledvashtiq den toi mi se obadi i me popita dali iska da izlezem,az mu kazah 4e vse o6te si ima gadje i nqma da e 4esno spramo neq..samo4e toi kaza 4e obi4a men i 6te q zareje zaradi men..i stana taka 4e izlqzoh s nego i edin negov priatel..bqhme navanka i sle tova predi da se pribera se ka4ihme v kolata na negoviq priatel..otidohme na edno zabutano mqsto deto nqmashe mnogo hora..tam se natiskahme samo4e stana taka 4e i negoviq priatel zapo4na da me obarva..az kazah 4e neiskam,no toi ne me poslusha ii..rakata mu otide nadolu ii..az bqh piqna i neznaeh kakfo pravq,znam 4e tova opravdanie ne stiga,no...i taka izleznah kato k***a..na drygiq den mu se obadih,a toi mi kaza 4e neiska da me vijda za6toto si obi4a samo negovota priatelka,a az go popitah za6to togava e bil s men a toi mi kaza za kef...zdrah se ot rev zardi nego..nemojeh da preodoleq fakta 4e samo me izpolzval a az go obi4am...i za kapak na vsi4ko toi mi kaza da trugna s negoviq priatel,ako iskam pone da si ostanem priateli..samo4e az otkazah,za6toto nemoga da varvq s 4ovek kam koito ne izpitfam ni6ty...kakfo da napravq??Toi samo me izpolzva i dori me iskara kato k***a..