Аз също се дразня много на тия реклами В крайна сметка и малки деца на по 7-10 години (че дори и по-малки) имат достъп до интернет!!!Нека си ги има сайтовете,но не е нужно да се рекламират толкова много Ето преди няколко дена братовчед ми идва на гости (на 6 години е) и сяда да играе на игрички в нета ... Влиза в някакъв сайт и отстрани една какичка по цици хванала на един батко патката И малкия ми вика "Како тая кака и тоя батко какво правят?" и аз Стоя и не знам как да му обясня на детето Накрая му казах,че като порасне ще разбере (само това ми дойде на ум) ... Оставих го в стаята и отидох до магазина ... След около 5-10 мин. влизам в стаята и гледам влязал в раздел +18 и ми вика "Како как се играе тази игра" А играта беше ... някво човече по п**ка,което прескача разни препядствия и ч*ка момиченца Направо побеснях...Питах го как е влязав в този раздел (очаквах,че е имало поне прозорче,на което пише "Сигурни ли сте,че сте на +18" или нещо такова...) и той "ми натиснах тук и се появиха игрите" ... Пффф безобразие Изнервих се и писах на админа на сайта ... Такова конско му четох,че просто не е истина!Казах му поне едно прозорче да сложи за потвърждение или нещо такова и оня ми отговаря "и да се сложи прозорче децата пак ще могат да влязат...много ги знаем ние на колко години са..." Наистина е така,но в крайна сметка някои деца се съобразяват с написаното и не биха влезли,а и детето игра като регнат потребител (с ника на кака си,която е на 9 год.) ... Поне една предпазна мярка за регнати потребители да бяха сложили бе баси