- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Katy Perry
Ми какво да кажа страхотна песен,много ми харесва и си я слушам много пъти!
Само една нейна песен знам
нищо особено не е тя ; ))![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
+1Първоначално написано от gabi_94
x
аь ус ефь пьтнсше
ше ме извинявате че вдигам тема която е на 2ра страница, ама сега слушам ur so gay и е супер яката![]()
i kissed a girl става, thinking of you също.. другите изобщо не ме зарибиха, па и мацето не е много мой стил -.-
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ШалЯлЯ кефиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КоГаТо сИ На 5 сИ иГрАеШ С КуКлИ,а сЕгА 10 ГоДиНи пО-кЪсНо тИ сИ КУкЛа,с КоЯтО Си ИгРаЯт...
мноо е зарибяваща песента, иначе текста ако го осмисля ще ми затъпее![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Хах отначало я помислих за лизбиика ама после SpR много ми хареса песента и само нея слушам много е готин и текста и мелодията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
текста е тъпичък ама мелодията е много яка, просто много зарибява , и аз я чух преди да стане хит и изобщо да се появи в класациите и наистина музиката много ми хареса
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
I Kiss a girl става като за хитче, но е поредното супер хитче.
Но ur so gay е нещо друго. Просто невероятна. Този, които е автор на песента е бил в гениален момент когато я е писал.
Много е яка и другата Hot and cold също радва![]()
To be yourself is all that you can do...
Първият път когато я чух ме дразнешеАма после като се вслушах в текста ми хареса..откачена е
![]()
мм аз я харесвах ма нещо вече ми дотъпя повече ме кефи новата й на Кейти-Hot n Cold![]()
![]()
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
ami az ne slu6am mnogo takoa ama mi haresva6e pesenta v na4aloto aama ve4e mi omruzna te kut q puskat prez cqloto vreme ii az smenqm kanala ve4ee....
ina4e e hubava![]()
Старата песен е много добра - малко тъпичак текст,но си е голяма зарибявка,сега и по новата съм се зарибилаПървоначално написано от hrisis
![]()
Just haters make me famous! εĭз