- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса?!?
Гаден проблем...искам да си изруся косата,а след това да стане леко сива..както да е.Взех си обезцветител и се чудя дали ще ми стане напълно руса с него защото преди имах лилави кичури..и не искам да остане някфо рижаво.Другото което е се чудя дали ще ми ходи защото съм с кафяви очи.Е предложения ?!?!![]()
то така е малко трудно да се каже дай снимка ако може
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
за да постигнеш хубав рус цвят е много трудно - от личен опит го казвамдокато стана наистина добър цвят ходих с няква златиста, рижава коса.. (не си е приказка
) ми ако не си се изрусявала преди (по-точно нямаш някакви руси кичури) си вземи блондор на Евтерпа и се изсветли с негои след това има тониращи балсами, бои и т.н.
иначе аз се правя с боята на Palette XXL Clubing Colection 00A мисля, че беше така
Успех!!!
мила,да се изрусиш или още повече-да станеш платинена (леко сивкава) е адски трудно....ще изтърпиш малко рижавите отенъци... 2 изрусявания предполагам ако ти е по-тъмничка косата и сива боя след това....
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes