- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква прическа ще подхожда?
Hora da vi pomolq za menie! Chydq se kakva pricheska shte e nai podhodqshta za potyri,cherna blyza i maratonki i po tochno za men. Eto moi snimki :P www.impulse.bg/nad_zakona_f
т.7
krem4et0
Какви са тези малоумни въпроси?![]()
Btw потурите са супер грозни, като видя по улицата момиче с такъв вид панталони и ми се![]()
ami msilq che s dulga izpravena kosa shte e hybavo![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
em nz men me kefqt i stoqt hybavo.. ama seki si ima mnenie.. ta chydq se kak da si napravq kosata :PПървоначално написано от girl91
![]()
може би леко чуплива.... нещо нестандартно нз не мога да ти кажа точно импровизирайПървоначално написано от nad_zakona_f
![]()
накъдри се
Fighting for nothing is what you're born for.
от едната страна я накъдри от другата я избправи.що за малоумни въпроси,подтикващи към еквивалентни отговори![]()
ми аз нося потури и ходя с изправена коса, но в корените я правя на вафлички за обем и седи добре
- tova e taka po stilno
Голям размер на картинката! /machoka/
Абе да с тая е супер кичозно![]()
Или леко чуплива, или изправена, всичко ще отивааа! Измисли нещо!
Косата ти е късичка,така че по-добре се изправи...![]()
накъдри яя
иначе и на мен не ми харесват потуритеееее![]()
zn li4no mennie mn t1pa tema... izvinqvai starala si se ama.... :X
spored men nqma spec pri4eska za nosene na poturi...kakvato i da e vajen e aksesoara... a imenno.. k1rpata okolo glavata... kato pri musiolmankite...![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
zn che temata e tapa za mn hora ,no iskam da e neshto po nestandartno ili razlichno. Sichki sa sviknali da me vijdat s prava kosa ili hvanata s po tesni drehi i t.n a sega si kypih neshto po nestandartno za men kato potyrite i mi har kak stoqt.. naistina ne na seki my otiva... Za tova i iskam kosata mi da e neshto po nestandartno za da moje primerno bivshiq mi priqtel kato me vidi i "cheneto my da padne"![]()
I ideqta za kadrici mi har. tnx toky shto se napravih i mai tova shte e... ako imate dr idei kazvaite.. inache se izvinqvam za tapata tema
![]()
![]()
az imam obem i bez da q pravq na vaflichki no mi e pisnalo seki den edno i sashtoПървоначално написано от n0thing_speCial
OMG poturi+kudrici=ujasna kichoznost
po dobre akcentirai samo na poturite!
Izpravi si kosata i shte e strahotno. Ne se vruzvat kudrici i poturi razberi!![]()
така кат гледам не ти трябва прическа, и гола глава да си пак те зимам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Монке и на теб да видя една тема....та да не се отклонявам и аз си мисля да я изправиш спок на момчето ще му падне ченето![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от kriska__
ama krisee
... toy ako ne padne az shte my go zibiq tai che nqma strashno..
dr pat sh ti raspraqm kvo stana
Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
az li... OMG.. Nqkoi den moje i da stana ama oshte ne sam
![]()
да бе.. като ти видях снимките и си хазах, че не си нали
mn hora mislqt che sam... ama.. tva si e tqhen problem..daje kriska_ deto mi e fr mi vika che sam izglejdala na stnimki nadyta i kvo li oshte ne ama ne sam nali.. taka che... pak i kvo sam tragnala da ti obqsnqvam tyka misli kvoto iskash
![]()