.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

"Необходимостта от повече свободно време за учениците&q

Трябва да предам за тая седмица нещо от сорта на публично изказване(става и есе) на тази тема.Ако някой има иформация с удоволствие ще я прочета
    Мисли глобално, действай локално!

аз не съм съгласна! у4ениците имат прекалено много свободно време...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от х
    Искаш да кажеш че нямат прекалено свободно време!

Da be! Nie znai6 kolko svobodno vreme imame? :P

Ами, зависи.Ако човек е организиран, времето винаги му е достатъчно.
    Мисли глобално, действай локално!

Град
    Rivendell, Middle Earth
    U4enicite nqmat dostaty4no svobodno vreme! Ne moje 4asovete d apo4vat v 8 4asa i da svyr6vat v 2-3 4asa. Sled tova s epribiram izto6tena do krai i qm.. Lqgam za 1 4as maximum 1 i 30 min za da si vyzstanovq energiqta izrazhodvana v pyrvata 4ast na denq i sled tova ot 5 zapo4vam da u4a za sledva6tiq den . Tova sa na-malko 2 4asa i eto stana vreme za ve4erq i da si lqgam sled nqkoi i drug 4as, taka 4e realnoto svobodno vreme e 2-3 4asa nai-mnogo. Tova ne e normalno !
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

ние имаме достатъчно свободно време- всичко си е съобразено

Eми брао...
    то наистина малко време имаме
    а и с толкова часовеее ..... поне да ги намалят
    то не са и сипове и не знам си още кво.

Голям фен
    Има си достатъчно свободно време! А и какво толкова учите всеки ден? Аз си гледам часовете, ако имам важни предмети уча, ако ли не не уча.. а и вече в гимназията има доста специални предмети, които са просто ей така сложени да запълнят програмата, да не би да учите по тях.. гледайте си важните предмети - български език и литература + предмета с който ще кандидаствате след 12 клас и по който ще държите матура..

Голям фен
    Да бе, като ги гледам учениците колко са се презорили, само свободно време им липсва. Знам аз колко учим, при положение че класът ми е далеееч над техникума по фризьорство по интелектуално ниво, така наречените зубари. И какво ще правите в свободното си време - ще се напивате, ще си четете коментарите от флиртче и ще се хилите в задимени кафенета. Много яко наистина чак ми се повръща от всичко това. Чудесен начин да си съсипете живота, само че това преспокойно може да го правите и по време на даскало и след това. Колко от учениите имат някаква цел различна от печелене на пари маркови дрешки и яко гадже? Като не ви харесва училището -хващайте се на работа от 9 до 6, станете спортисти, тренирайте всеки ден и ходете по състезания. Да много неща ни липсват на учениците (доста голям процент се нуждаят от животоспасяващо присаждане на мозъчни клетки и интереси), но свободното време определено не е сред тях.
    ПП Леко безсмислено звучи и не вярвам да съм помогнала на автора, за което се извинявам.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    На мен лично времето за нищо не ми стига...

gLuposti ,vinagi kato po4vam u4ili6te i ne mi ostavq vereme za ni6to samo u4ene,u4ene i sku4aene ( i zat1pqvane )
    http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg

-----------------
    AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си