Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
Усещам как започвам да губя една от най-добрите си приятелки ... за малък переиод тя просто се промени .... не е същата ... страхувам се да не я изгубя напълно ... беше ми обещала че квото и да стаа няма да се промени по никъв начин ... а става точно обратното.... КакВо да ПРавЯ ... ?!? Защо хората на които страшно много държа и обичам ... безкрайно много.... си отиват ... ?!?!?! ...
Ее имах същия проблем,но знаеш ли започнах да се държа като нея,защото ми писна да се отнася с мен като с играчка .. КАто й скимне нещо да става на нейното - минаваше едно време това ,но всичко си има край.. Накрая просто ще дойде време когато ще ти идва да й кажеш не ме занимавай,ще траеш,ще траеш и накрая ще го направиш наистина .. Аз лично така направих и в момента изобщо не съжалявам за това .. Да наистина ми беше приятелка всичко си беше наред но от онзи момент нататък всичко беше в моя полза..НИто се ядосвах заради нея,нито трябваше да правя всичко за да и угодя .. Накрая след 5 месеца тя ме потърси , но й казах че е доста късно да е мислила навреме и че не искам да поддържаме връзка .. Ще бъдеш твърда !