Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
Усещам как започвам да губя една от най-добрите си приятелки ... за малък переиод тя просто се промени .... не е същата ... страхувам се да не я изгубя напълно ... беше ми обещала че квото и да стаа няма да се промени по никъв начин ... а става точно обратното.... КакВо да ПРавЯ ... ?!? Защо хората на които страшно много държа и обичам ... безкрайно много.... си отиват ... ?!?!?! ...
Споко!
И с мен е така ;д
Най-добрата ми приятелка отиде да живее в Испания,по-точно Палма Де Майорка...стана една надута(в смисъл,чувства се по-готина иии самочувствието и е до 7мото небе!)...започнахме да се караме често...спорехме постоянно за неща,които тя не разбираше,но твърдеше че е права...отдалечихме се...когато и признах какво ВЕЧЕ мисля за нея и че ми е дошло до гуша,тя ми призна колко ме е мразела през всичките тези години(6 по-точно)...но постоянно се влачеше след мен нали??...нямаше НИТО 1 ПРИЯТЕЛКА...предложих и да съм до нея винаги...успеха ми в 8ми клас спадна значително,защото все се размотавах с нея...да и покажа колко много я ценя,че я обичах като сестра...направих я да прилича на човек...аз я направих човек,за да ми се отблагодари по подобен начин...най-хубавото нещо в живота и аз и го подарих(котарака и Хари Потър)...и какво?в момента се мразим,защото има прекалено много гордост заседнала в гърлото и за да я преглътне и да признае,че е била виновна много пъти и че ако не бях аз тя може би нямаше да бъде това,което е!! но вече всичко свърши...липсва ми!да!но живота е гаден...и е такъв какъвто ние си го направим!ние правим хората да ни обичат и мразят...ние си създаваме приятелите и ние ги губим...но сме такива каквито сме и не е нужно да се променяме...просто трябва да сме себе си и един ден ще осъзнаят какво са загубили,защото такива сме ние хората...осъзнаваме колко сме обичали някого,ЕДВА КОГАТО го загубим и няма връщане назад!!
Извинете за дългата изповед ;д;д просто наистина имах нужда да споделя и аз ;д