- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сервитьорка...
не мисля,че това е добра идея,защото работата не е лека-все пак трябва да ходиш и на училище,освен това ти трябва разрешение и от вашите и от инспектор по труда
така,че зарежи
![]()
![]()
![]()
Една от най-лошите работи за момиче е сервитьорка, не, защото е тежка или тн. ако още мислите това за престижна работа или нещо което трябва да работите, като поотраснете ще разберете що за работа е![]()
Охох, ти верно мозък нямаш! Учебната година започнала, а ние ще работим ... Според мен трябва да отделиш време, за да учиш, за да не ти се налага да робитш като сервитьорка през остатъка на живота ти ... ако изобщо имаш късмет. И трябва да подобриш отношенията с родителите ти - без тяхната подкрепа на подобна възраст нищо няма да можеш да постигнеш.
Memento moriendum esse!
Мила вече почти,около 5 месеца работа,като сервитьорка и е екстра.През лятото успях да си купа много работи и то сама.Радвам се,че имам нови придобивки и то от лично мой искара ни пари.Имах си и повечко джобни така,че беше екстра.Сега,като съм на даскало работа само Петък и Събота и пак взимам некви пари. Моя баща веднага се нави даже не трябва ше да го мола и т.н. Пробвай яко е ... ; ))Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Аз в момента работя и уча.Работата ми е лека общо взето даже и забавна занимавам се с компютри.Но въпреки това е тежно защото направо от даскало отивам на работа значи излизам в 8 сутринта и се прибирам в 11 вечерта.Ако имаш толкова нерви и силище се справиш на мен понякога ми е много трудно но се справям.
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
+1Първоначално написано от Lysit0