- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- I love you but I can't... "You are the one!!"
въх ти ме хвърли към съвсем нова точка на мислене...Евала! (BOW)
кой по-точно и какво измисли пък сега?
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
ми Roni взех го от нищото..от ебати загорелия девственик...мега големия аутсайдер женкар!!! и реших да направя от него човешко същество... и сега тои е мъж..по-точно "МЪЖ" и аз вече съм ненужна! ах..прост!!айде кольо ганчево->софия have a nice път!![]()
перифразирано "светлината ми блесна в очите и сега ме болят..заслепи ме направо!"
браво! мен не ме слушаш изобщо кви ги дрънкам както обикновенно и нека си пишем тука, че в скайп не може...
Тя може и да не е,но заради казаното от теб,аз се замислих за моите си неща.Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
Хахахаха браво и на мен тогава :P А щом като и го казвам аз се надявах да се замисли... ама уви.Отново съм игнориран и пренебрежен.И аз казвам хев а найс път.
+2 Аз същоПървоначално написано от Bellatrix
skusahme i ne se vodqhme i sbogom ne mojah da mu kaja ot 3 meseca ne sme se vijdali.ne se polu4i dobre o6te mi e kofti ama kvo da se pravi
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Оооо, Авторке, мила, как ми е позната историята, ама направо все едно за мен говориш и за Него - И той така ми обещава, че като си идва ще ми се обажда, Пффффффф за ко ли ми е?! Още повече да се мъча! Обаче Ме Уверява, Че Още Ме Обича!![]()
![]()
Пффф - Лъжи! Давай да гледаме двете с Тебе Напред и туй ще да му е......Както каза ти - ще намокрим възглавницата още 2-3 дена и после всеки да си живее! Все ще ги забравим, ама аз като го знам оня моя пундьо наистина ще дйде до даскало
![]()
![]()
Ще Умра от срам ако ме потърси пред съучениците ми!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от The_iMMortal_f
Баси! Т'ва все едно аз съм го писала по повод някой 'мухльо'.
![]()
Иначе... няма к'во да се косиш за глупости. Ще мине време, ще дойде по-подходящият. Само трябва да затвориш тази врата, за да отвориш нова, иначе ще стане течение. Обръщай страницата и напред. Няма смисъл да мислиш за това какво би станало след време с вас. Миналото с един и същи човек никога не се преповтаря, както е било първия път. Може да прозвучи грубо, но песента ви е изпята, и връзката ви е била преходна, една от многото следващи. Ще си остане само споменът за нея и Него, и толкова.
Съсредоточи се върху ученето и ще видиш как без изобщо да очакваш, да се надяваш, да искаш дори, някой друг Той ще се появи от 'нищото' и ще бъдеш много, много щастлива.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.