.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    въх ти ме хвърли към съвсем нова точка на мислене...Евала! (BOW)

Град
    Стара Загора
    кой по-точно и какво измисли пък сега?
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

ми Roni взех го от нищото..от ебати загорелия девственик...мега големия аутсайдер женкар!!! и реших да направя от него човешко същество... и сега тои е мъж..по-точно "МЪЖ" и аз вече съм ненужна! ах..прост!!айде кольо ганчево->софия have a nice път!

перифразирано "светлината ми блесна в очите и сега ме болят..заслепи ме направо!"

Град
    Стара Загора
    браво! мен не ме слушаш изобщо кви ги дрънкам както обикновенно и нека си пишем тука, че в скайп не може...

Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    Аз само ша кажа, че докато 1 врата се затваря и гледаш в нея (както правиш ти), друга врата се отваря, но ти не я виждаш, защото си съсредоточена в затворената... сама си прави изводите.
    Тя може и да не е,но заради казаното от теб,аз се замислих за моите си неща.

Град
    Стара Загора
    Хахахаха браво и на мен тогава :P А щом като и го казвам аз се надявах да се замисли... ама уви.Отново съм игнориран и пренебрежен.И аз казвам хев а найс път.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    както ти каза-той е самогъзник.оставила си рана,но не и отпе4атък-искал е да ти каже,че не е държал особено на теб.....можело да те обикне-е тва ме разби тотално...има два вариянта-прави се,че не му пука,тъй като ти си го наранила и явно е било без при4ина или не се прави,а наистина не му пука....
    +1, напълно подкрепям.
    +2 Аз също

skusahme i ne se vodqhme i sbogom ne mojah da mu kaja ot 3 meseca ne sme se vijdali.ne se polu4i dobre o6te mi e kofti ama kvo da se pravi
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Оооо, Авторке, мила, как ми е позната историята, ама направо все едно за мен говориш и за Него - И той така ми обещава, че като си идва ще ми се обажда, Пффффффф за ко ли ми е?! Още повече да се мъча! Обаче Ме Уверява, Че Още Ме Обича! Пффф - Лъжи! Давай да гледаме двете с Тебе Напред и туй ще да му е......Както каза ти - ще намокрим възглавницата още 2-3 дена и после всеки да си живее! Все ще ги забравим, ама аз като го знам оня моя пундьо наистина ще дйде до даскало Ще Умра от срам ако ме потърси пред съучениците ми!

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    леле хора благодаря ви..Адски много...Почвам уроци за кандидатстуденските изпити...и мисля че това ще ми помогне да не мисля за него...Утре заминава..Трябва да изтрием този ден от календара.. и ми слага прах в очите с комплименти : "Толкова си красива в гордостта си.Чара ти е в това да бъдеш безпощадна с мъжете..Такава искам да те помняя!" Абе мухльооооо Ще си намокрям възглавката още няколко дена и после-стой та гледай..Щял да ми се обажда като си идвал..Ма!Сакън!Нидей! Чункиш наистина би го напрайл!До даскалото чак щял да идва!Ма божее..Той по време на връзката ни, не идваше да ме види..Еидн еаж над него бях...Пф!! Тежко ми е не отричам..Но нали и такива неща трябва да минем за да станем по силни..банално, но факт! : "Това което не ни убива, ни прави по-силни!!! Благодаря хора! Който друг има мнение да пише! Извинете за излиянията просто..прилив на енергия...

Баси! Т'ва все едно аз съм го писала по повод някой 'мухльо'.

Иначе... няма к'во да се косиш за глупости. Ще мине време, ще дойде по-подходящият. Само трябва да затвориш тази врата, за да отвориш нова, иначе ще стане течение. Обръщай страницата и напред. Няма смисъл да мислиш за това какво би станало след време с вас. Миналото с един и същи човек никога не се преповтаря, както е било първия път. Може да прозвучи грубо, но песента ви е изпята, и връзката ви е била преходна, една от многото следващи. Ще си остане само споменът за нея и Него, и толкова.
    Съсредоточи се върху ученето и ще видиш как без изобщо да очакваш, да се надяваш, да искаш дори, някой друг Той ще се появи от 'нищото' и ще бъдеш много, много щастлива.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си