- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре последно...
Аз ще ставам към 5![]()
довечера ще стоя до късно утре ще стана по късно и после излизам ако е хубаво времето де![]()
![]()
И тази година ще мине бързо .. като всички останали ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
аз съм само 1ва смяна и се кефя.
не обичам вторите смени.
Е все някак ще свикнем...след 1-2 седмици ще влезем в ритъмама понеделник наистина ще ми е малко трудно да се надигна
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И аз...Първоначално написано от InnocentGreed
![]()
Аз също ще ставам в 6.30![]()
Часовете ни почват 7.30 ама аз както се туткам![]()
азз ще ставам сиг към 7 и 15![]()
защ0 ми напомняяяяяш за скучната вт0ра смяна... уфф предп0читам първа..прибирам се и излизам някъде а не да нямам време за нищо .. уффПървоначално написано от vOdKa_FlIrT
![]()
![]()
![]()
![]()
когато сме сутрин на даскало ставам 5 и 30 иначе утре ще стана в 6
По предварителни данни първия срок ще си спя до към 8:30... Абе хора, ако има желание има време за всичко. Вие пък не ми казвайте, че след даскало 2-ра смяна забивате право у вас и край. Е, ся излизате до 10 часа нали? Какво ви пречи и тогава същата процедура(освен ако не сте мееега ученолюбиви де...)
![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
i az samn vtora smqnaaaaaaaaaaПървоначално написано от Gnidi4ka
![]()
ohoho ama utre 4ak ne se vijdam kak shte stana tolkova rano
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
da predstai si ot daskalo s 4antata cql den prebana tam da stoq i da ti izlqza do 10Първоначално написано от angellove
xaxaxaxa ti akal imash li eeeeee
rabziram petak sabuta 4e i nedelq ama prez sedmicata seki den moje na kafe nqkoi pat ama................
abe po e qko parviq srok da si vtora smqna 6tot vtoriq srok stava po svetlo po toplo i tei pak zimata ne se izliza tolkoz mnnnnnnnn ;]Първоначално написано от bybit0o0
Утре мислим да пропуснем xD
ами ще ставам в 6.30, но какво да се прави...
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
aZ 6te stavam 6aIde kasmet prez godinata na si4ki
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Успех на всички !!! Само 6 чки в сините бележничета!![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ох, днес едвам станах в 9, утре как ще стана в 8, а после в 6 без 15.. Голям смях ще падне. Въобще не искам да ходя на училище, абсолютно никакво желание нямам, стискам всички пръсти пак да стачкуват или още по-добре - да запалят училището. Странно, за първи път ми се случва толкова да не искам да ходя. Поне намерих идеалната книга, която да ме приспива.
сноще стоях до 3 и днес станах в 1 довечера поне към 12 трябва да легнаа друг е въпроса че ще се върта като шущер в кревата
и няма да мога да заспа щото като знам че почвам даскало
офф не искам, а и съм в ново даскало и ддзн даскалите кфи ще са .. абе айде и аз стискам палци на вси4ки :P успех
аз ще ставам когато си поискам защото ще сме втора смянаа![]()
юпиии
иначе само утре ми е зора че в 6 и нещо трябва да съм будна
ама се някак ше избутам и тоя ден
![]()
![]()