- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кога ще ми дойде?!
Здравейте!
Извинявайте, че ви занимавам, но почвам да се паникьосвам... На тринайсет съм, а не ми идва. Попринцип е нормално, но на всичките ми приятелки им е дошло, само на мен не и ми е притеснено. Има ли причина, на която може да се дължи това и възможно ли е да не ми дойде? Моля ви, дайте съвет, че откачам...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Спокойно, не се притеснявай за нищо! Аз имам една приятелка на която й дойде 9 клас... всичко си е индивидуално и няма за какаво да се тревожиш![]()
Въобще недей да се притесняваш. За всичко има време, на 13 си все пак, не на 23, за да има повод за паникьосване! Така че живей си живота още малко.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мила,ти сама го каза.На 13 си.Ще ти дойде.Всичко с времето си.При едно нормално момиче,цикъла се появява точно в тази възраст.Няма да се плашиш.Аз лично познавам едно момиче,което е на 16 и все още няма цикъл.Споко,когато му дойде времето,то само ще цъфне.
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Благодаря на всички, но все пак, има ли някаква причина, каквато и да е, от която да не ми идва?
с протегнати стъпала
и шалове
Всеки е различен .Само твоето тяло ,може да определи кога е настъпил моментът. Приятелките ти може би, ще ти помогнат и ще ти дадат съвет , когато това се случи![]()
Dreams...
^Aми успокояват ме, друго не могат да направят... Не знам, просто ми е странно, нали знаете, като всички имат, а ти си различен и е плашещо.
с протегнати стъпала
и шалове
И на мен на 13 ми дойде спокойноНа някои им идва по-рано на други по-късно,но няма никаква причина..Спокойно ще ти дойде кефи се,докато все още не ти е дошло
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
О недей да се притесняваш толковаНяма нищо страшно,защото всяко момиче се развива с различна темпо през пубертета и е абсолютно нормално да не си като приятелките си
Вече ако станеш на 16 и още не ти е дошло тогава вече можеш да се замислиш дали нещо не е наред
Но дотогава не се натискай много ,защото като се в цикъл не е хич забавно
![]()
Ще ти дойде когато трябва споко!
Причината е,че организмът ти не се е развил достатъчно,за да е готов за менструалния цикъл.Първоначално написано от GbSy
Няма за какво да се тревожиш. При всеки е строго индивидуално. Всичко се определя от гените.
Първият път,когато на мен ми дойде,беше 1 месец преди да навърша 14,а в моя клас много малко бяха тези,които имаха мензис преди 7-ми клас,така че можеш да бъдеш напълно спокойна.
Момиче ,ти си глупачка.(ако искаш се обиждай)Това е най-гадното нещо.После няма да ти е яко като те боли корема и кръста.Ти си в цикъл пък дрте искат да ходите на басеин...още примери?Пък и си на 13 какво си се запритеснявала ,айде да си на 17-18 и да не ти идва ама....не ви разбирам ,защо искате да ви идва никога не съм искала дойде ми в 7 клас втория срок и какво ли не бих дала да ми беше дошло по-късно.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Виж какво, аз добре знам, че не е приятно, но както вече казах - просто всички около мен имат, а аз нямам и това ме тревожи. Това е. И ти можеш да си подбираш думите, всеки има право да се притесни и дори въпроса ми да е глупав, можеше да отговориш по-приятелски настроена, има къде - къде по-тъпи теми!!!Първоначално написано от the_slayer93
с протегнати стъпала
и шалове
ЩЕ ТИ ДОЙДЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ВЪОБЩЕ! НА 13 СИ ВСЕ ПАК!![]()
първите 3-4 теми на тая страница са за тва в рамките на 2 дни, евала модз![]()
na4i principno idva 5tata sedmica sled velikite posti, no moje da doide i 4ak 6 sedmici sled koleda taka 4e ne se pritesnqvaiКога ще ми дойде?!![]()
Споко бе!!И аз бях като теб-бях на 13 и нямах менструация, а ВСИЧКИ мои приятелки имаха!!!Много се ритеснявах дали съм наред ии изобщо дали някога ще ми дойде, но си ми дойде.Просто на някои момичета им идва от рано, а на други по-късно и това е напълно нормално!!Изчакай и се ще ти дойде!!Няма кво да прави ще ти дойде споко!
emi i az bqh taka si4ki imaha be6e mi mn kofti i mi doide predi 2 sedmici i da ti kaja ni6to hubavo nqma v tfa da smenq6 prevruzki i gluposti mn e gadno btw utre imam rd i stavam na 13 taka 4e sum kolkoto tebe spoxy ima vreme 6e doide![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ всяка втора тема е това "Кога ще ми дойде на 12-13-14 съм " лелеел не е нормално да не ти дойде до 16 ти си на 13 кво искаш не мога да разбера и кво те притеснява тфа,че на другите им е дошло лии хаха еми всеки си е индивидуален и се развива различно спри да гледаш в паницата на другияслед два дена да не пуснеш тема "Защо всички от класа имат цици като на Преслава ,а аз съм вдлъбната"
![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Първоначално написано от didi_ty
Aйде спести си тъпите коментари, какво ще кажеш, а? Като не ти изнася к'во пишеш в темата?!
с протегнати стъпала
и шалове
хах,ами при всеки е различно
на мен на 15 ми дойде
но на 16 ми стана редовно
няма място за притеснения
освен,ако не си на 18 и нямаш цикъл :О
тогава трябва да потърсиш специализирана помощ
Ще ти дойде когато тялото ти е готово за това и когато най-малко очакваш :}
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Ей сега ще хвърля боб, за да разбера кога ще ти дойде и ще ти пиша.
Как може да сте толкова злееее??? Нямаш ли майка, с която да поговориш..., приятелка...за такива елементарни женски неща ! ! ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866![]()
![]()
![]()
![]()
Направи добро- яж л***о !
Мислех да ти отговоря, но какво ли ще ти се обяснявам... Още като ти видях ника и ми стана ясно, че ще пишеш 2 седмици във форума и ще ти омръзне.Първоначално написано от Мушмула
![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Нещо пречи ли ти? Аз поне имам цикълПървоначално написано от GbSy
![]()
Направи добро- яж л***о !