.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Кога ще ми дойде?!

Здравейте!
    Извинявайте, че ви занимавам, но почвам да се паникьосвам... На тринайсет съм, а не ми идва. Попринцип е нормално, но на всичките ми приятелки им е дошло, само на мен не и ми е притеснено. Има ли причина, на която може да се дължи това и възможно ли е да не ми дойде? Моля ви, дайте съвет, че откачам...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Спокойно, не се притеснявай за нищо! Аз имам една приятелка на която й дойде 9 клас... всичко си е индивидуално и няма за какаво да се тревожиш

Nqma za kakvo da se trqvoji6 pri vseki e individualno

Ако някой те засенчва , остави го да слънчаса ;] xP

Супер фен
    Въобще недей да се притесняваш. За всичко има време, на 13 си все пак, не на 23, за да има повод за паникьосване! Така че живей си живота още малко.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Мила,ти сама го каза.На 13 си.Ще ти дойде.Всичко с времето си.При едно нормално момиче,цикъла се появява точно в тази възраст.Няма да се плашиш.Аз лично познавам едно момиче,което е на 16 и все още няма цикъл.Споко,когато му дойде времето,то само ще цъфне.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Благодаря на всички, но все пак, има ли някаква причина, каквато и да е, от която да не ми идва?
    с протегнати стъпала
    и шалове

Всеки е различен .Само твоето тяло ,може да определи кога е настъпил моментът. Приятелките ти може би, ще ти помогнат и ще ти дадат съвет , когато това се случи
    Dreams...

^Aми успокояват ме, друго не могат да направят... Не знам, просто ми е странно, нали знаете, като всички имат, а ти си различен и е плашещо.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    И на мен на 13 ми дойде спокойно На някои им идва по-рано на други по-късно,но няма никаква причина..Спокойно ще ти дойде кефи се,докато все още не ти е дошло
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

О недей да се притесняваш толкова Няма нищо страшно,защото всяко момиче се развива с различна темпо през пубертета и е абсолютно нормално да не си като приятелките си Вече ако станеш на 16 и още не ти е дошло тогава вече можеш да се замислиш дали нещо не е наред Но дотогава не се натискай много ,защото като се в цикъл не е хич забавно
    Ще ти дойде когато трябва споко!

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Благодаря на всички, но все пак, има ли някаква причина, каквато и да е, от която да не ми идва?
    Причината е,че организмът ти не се е развил достатъчно,за да е готов за менструалния цикъл.
    Няма за какво да се тревожиш. При всеки е строго индивидуално. Всичко се определя от гените.
    Първият път,когато на мен ми дойде,беше 1 месец преди да навърша 14,а в моя клас много малко бяха тези,които имаха мензис преди 7-ми клас,така че можеш да бъдеш напълно спокойна.

Момиче ,ти си глупачка.(ако искаш се обиждай)Това е най-гадното нещо.После няма да ти е яко като те боли корема и кръста.Ти си в цикъл пък дрте искат да ходите на басеин...още примери?Пък и си на 13 какво си се запритеснявала ,айде да си на 17-18 и да не ти идва ама....не ви разбирам ,защо искате да ви идва никога не съм искала дойде ми в 7 клас втория срок и какво ли не бих дала да ми беше дошло по-късно.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от the_slayer93
    Момиче ,ти си глупачка.(ако искаш се убиждай)Това е най-гадното нещо.После няма да ти е яко като те боли корема и кръста.Ти си в цикъл пък дрте искат да ходите на басеин...още примери?Пък и си на 13 какво си се запритеснявала ,айде да си на 17-18 и да не ти идва ама....не ви разбирам ,защо искате да ви идва никога не съм искала дойде ми в 7 клас втория срок и какво ли не бих дала да ми беше дошло по-късно.
    Виж какво, аз добре знам, че не е приятно, но както вече казах - просто всички около мен имат, а аз нямам и това ме тревожи. Това е. И ти можеш да си подбираш думите, всеки има право да се притесни и дори въпроса ми да е глупав, можеше да отговориш по-приятелски настроена, има къде - къде по-тъпи теми!!!
    с протегнати стъпала
    и шалове

Супер фен
    ЩЕ ТИ ДОЙДЕ, РАНО ИЛИ КЪСНО! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ВЪОБЩЕ! НА 13 СИ ВСЕ ПАК!

първите 3-4 теми на тая страница са за тва в рамките на 2 дни, евала модз

Кога ще ми дойде?!
    na4i principno idva 5tata sedmica sled velikite posti, no moje da doide i 4ak 6 sedmici sled koleda taka 4e ne se pritesnqvai

Споко бе!!И аз бях като теб-бях на 13 и нямах менструация, а ВСИЧКИ мои приятелки имаха!!!Много се ритеснявах дали съм наред ии изобщо дали някога ще ми дойде, но си ми дойде.Просто на някои момичета им идва от рано, а на други по-късно и това е напълно нормално!!Изчакай и се ще ти дойде!!Няма кво да прави ще ти дойде споко!

emi i az bqh taka si4ki imaha be6e mi mn kofti i mi doide predi 2 sedmici i da ti kaja ni6to hubavo nqma v tfa da smenq6 prevruzki i gluposti mn e gadno btw utre imam rd i stavam na 13 taka 4e sum kolkoto tebe spoxy ima vreme 6e doide

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ всяка втора тема е това "Кога ще ми дойде на 12-13-14 съм " лелеел не е нормално да не ти дойде до 16 ти си на 13 кво искаш не мога да разбера и кво те притеснява тфа,че на другите им е дошло лии хаха еми всеки си е индивидуален и се развива различно спри да гледаш в паницата на другия след два дена да не пуснеш тема "Защо всички от класа имат цици като на Преслава ,а аз съм вдлъбната"
    http://simsmodel.forumche.org/
    Za sims modeli samo tuk!!!

Цитирай Първоначално написано от didi_ty
    БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ всяка втора тема е това "Кога ще ми дойде на 12-13-14 съм " лелеел не е нормално да не ти дойде до 16 ти си на 13 кво искаш не мога да разбера и кво те притеснява тфа,че на другите им е дошло лии хаха еми всеки си е индивидуален и се развива различно спри да гледаш в паницата на другия след два дена да не пуснеш тема "Защо всички от класа имат цици като на Преслава ,а аз съм вдлъбната"

Aйде спести си тъпите коментари, какво ще кажеш, а? Като не ти изнася к'во пишеш в темата?!
    с протегнати стъпала
    и шалове

хах,ами при всеки е различно
    на мен на 15 ми дойде
    но на 16 ми стана редовно
    няма място за притеснения
    освен,ако не си на 18 и нямаш цикъл :О
    тогава трябва да потърсиш специализирана помощ

Ще ти дойде когато тялото ти е готово за това и когато най-малко очакваш :}
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Ей сега ще хвърля боб, за да разбера кога ще ти дойде и ще ти пиша.

Как може да сте толкова злееее??? Нямаш ли майка, с която да поговориш..., приятелка...за такива елементарни женски неща ! ! ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866
    Направи добро- яж л***о !

Цитирай Първоначално написано от Мушмула

Как може да сте толкова злееее??? Нямаш ли майка, с която да поговориш..., приятелка...за такива елементарни женски неща ! ! ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866
    Мислех да ти отговоря, но какво ли ще ти се обяснявам... Още като ти видях ника и ми стана ясно, че ще пишеш 2 седмици във форума и ще ти омръзне.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула

Мислех да ти отговоря, но какво ли ще ти се обяснявам... Още като ти видях ника и ми стана ясно, че ще пишеш 2 седмици във форума и ще ти омръзне.
    Нещо пречи ли ти? Аз поне имам цикъл
    Направи добро- яж л***о !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си