- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кога ще ми дойде?!
И?Първоначално написано от Мушмула
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
спокоима време на мен ми доиде на 14 и половина
![]()
спокойно всеки със времето си мани шегата но е така ни го мисли и щи видиш че някой ден ще се учудиш като видиш че ти е дошло иии споко нормално е до 16 години да ти дойде имам фр които на 16 им е дошло споко :P![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
споко "dude" вместо да се притесняваш, се радвай че нямаш![]()
и аз съм на 13 и имам бяло течение а нямам цикъл.Поразрових се из нета и разбрах че бялото течение идва преди да ти дойде цикъла.ама айде връщам се на темата.Ъъъ както другите казаха до 16 е нормално!!Радвай се, защото е много неприятно.
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И аз бях като теб, но няма страшноНаистина, за сега не е повод за притеснение
Ако беше на 16 - тогава щеше да имаш повод за притеснение
Сега почивай
![]()
еlsy![]()
Охх мила радвай се че не ти идва.По-късно по,по-добре.Много е кофти да мъкнеш превръзки от сегаОт 4-ти клас съм така и е адски досадно.Това трябва да те радва пък и огранизма ти все още може да не е озрял
![]()
Няма страшно и аз съм на 13 и все още нямам, а всички мои приятелки имат. Така е на всеки е различно.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
малко сте закъснели с тея мнения...около 2 месеца...темата е от септември
Ами на мен още не ми е дошло, така че...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Явно се развиваш по бавно от останалите ти връстници.Спокойно няма начин да не ти дойде
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Спокс..ше ти дойде..не може да не дойде![]()
Every man dies
But not every really lives
в този случай ще дам себе си за пример - дойде ми на 14 години и 2 месецаПървоначално написано от GbSy
Ооо не се притеснявай миличка и аз имах проблеми с цикъла и майка ми мн се притесняваше, но това е нормално![]()
На мен ми дойде като бях на 15 и половина :P
Не се притеснявай,ще ти дойде.Може да попиташ майка си кога и е дошло,по това може да се ориентираш,че и на теб ще ти дойде долу-горе по това време.(имам предвид на тези години)
Иначе найстина не е много приятно,разбирам,че всички около теб имат а само ти не и наистина е леко подтискащо,ама и аз чаках с нетърпение да ми дойде,а след като това стана изобщо не ми беше голям кеф.Дойде ми към края на 12-тата ми година.
Като ти дойде няма да може да ходиш на басейн когато поискаш(един път ходих на море с превръзка в гащичките на банския(добре,че беше черен)беше наложително,бях в Германия и всички от лагера отидоха и нямаше как да не отида(а и не се осмелих да си сложа тампон),Ще те боли стомах,ще цапаш дрехи,ще ти излизат пъпки преди да ти дойде...
![]()
Още е рано да се притесняваш..
Ако си на 15 - разбирам ..
А и се радвай,че си изживяваш детството .. хич не бързай-ужасно е.
+1 а и ако не дойде само,има лекари,ако до 16 не ти е дошло тогава се притеснявайПървоначално написано от UFOs
![]()
milata mi.....ne trqbva da se pritesnqvash....shte doide den kogato shte ti pisne ot cikala si
uspeh4eta i se uspokoi vsi4ko e nared![]()
![]()
![]()
spokoino, za vseki e razli4no imam edna priqtelka na koqto i doide na 16 :) na men li4no cikulut mi doide na 13 spoko :) 8)
selena000, На авторката сигурно и е дошло вече.. за ко изкарваш стари теми?! Че и на латиница пишеш..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!