Бях на село, и вечерта вечеряхме, и като хапнах малко доста ме заболя корема.Стигнах тихичко да си легна, и ме болеше много остро около пъпа, корема ми беше надут и стегнат.Майка ми ми даде обезболяващо което слава богу не ми помогна.Цяло нощ почти неможах да спя, и само се оригвах, и усещах че храната се смила трудно, беше доста гадно.Сутринта тръгнахме в 5 часа от там, и стигнахме към 8.По пътя беше много гадно, на всяка дупка усещах много силна болка.Забравих да кажа че като ходех до тоалетна много ме болеше корема докато...дам...дежурния лекар в болницата ми каза да ида в пирогов, там ме прегледаха, и ме настаниха.Казаха ми че ще съм под наблюдение 2 дена, но по-късно същия ден ме оперираха.Събудих се много рано след операцията и изпитвах ужасяваща болка, защото беше много пресен разреза, и не ми бяха сложили обезболяващо още.Бях в полу сънно състояние но си спомням всичко ясно.На същата вечер неможах да стана от леглото.С всеки ден бях по-добре, на 1-вия ден успях да стана да ида до тоалетната.На 4-тия ден ме изписаха...и това беше.1 месец се спазва лека диета и не се натоварва с вдигане на тежко и спорт.3 месеца е за много тежко натоварване, спортове в които се опъва корема (волейбол, баскетбол etc.)
Давам съвет на всички които не им е махан апандисита.Когато ви боли корема, не пиите обезболяващо защо ако е възпален, и ако помогне хапчето, може да се пукне апендисита и тогава става много лошо.Когато ви заболи корема ВЕДНАГА отидете на лекар, защото понякога кризата е много тежка и до колкото знам може да се пукне за часове!А апандисита не е шега работа, може да се умре от това