Аз също съм оперирана от апендецит! Симптомите ми бяха- темперетура, болки ниско дясно на корема, гадене, схващане на десния крак. И два дни след тези симптоми отидохме в бърза помощ щото направо бях скована в болки и нетърпях повече. След като ми направиха изследвания удтановиха че имам апендецит. Веднага ме оперираха защото апендиксът ми може да се спука и изходът а е смърт. 0перацията продължи 30 минути и беше успешна. След това 1 ден не ядох нища и бях на системи. После 2 дена бях на мляко и чай. След тва 2 дни повече течности консумирах супички леки храни и накрая минах на обща храна. 24 часа след операцията можеш да ходиш, само че аз не можах да седя на 1 място и след 9 часа бях на крака. Е болката след операция е нормална но затова пък има болкооспокояващи.А мене така ме болеше че имах чуството че ме режат с нож, защото се сабудих10 мин след операцията и раната беше много прясна.Цяла нощ бъх будна и с ужасни болки,но на сутринта провървях . Попринцип апендицита е лека операция и шевовете са от 4-10 в моя случей бяха 4 6 дни след операцията ме изписаха от болница и 1 месец не играх по физическо беше много яко. А и когато си в болница седиш и гледаш ТВ супер е. Всичко свърши и се чуствам в момента первектно.

П.П.: На 13 год съм сега и съм момиче и на 13 год ме оперираха така че всичко ми е ясно като бял ден.