- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За тези, които искат да отслабнат
по скоро не заради тялото, ами заради организма, иначе си напълно праваПървоначално написано от bug1965
И моят миналата година (лятото)от строги диети спря за 6 месеца, та седем ли бяха.. Но аз спазвах наистина строга диета , уж бях с перфектно телосложение (краен резултат) , но изглеждах и вече започвах да мисля като анорексичка.Първоначално написано от glupacheE
.. Но зимата дойде, в крайна сметка мама разбра какво става с мен иииии.. с мн. строг контрол се оправих.. ама се появи й0-йо ефекта :@ пак диети, т0ва - онова .. мъчения, лишения , но без спорт! Taзи година съм в спортно училище и прозрях, че спорта е мнг. хубаво мещо: оцелва точно слабото ти място и го оформя като скулпторист. Ceга съм супер но ми остават 0ще 4-5 кг. да сваля. =D ..
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ето и за тези, които им трябва спешно да махнат 5 кг!
Диетата на Дими
5 килограма за 3 дни
Това е най-бързият начин за отслабване. Но само, ако нямате проблеми със стомаха. И така, диетата е много лесна.
Закуска чаша минерална вода (не повече от 150 мл) с една лъжица мед и 5-7
капки лимон. След 10-15 минути - чай или кафе.
Обяд варено или печено пиле, пресни зеленчуци (според предпочитанията),
но не повече от 500 г.
Вечеря 150-200 г бяло зеле, сварено в 150 мл вода (вари се 15-20 минути
без сол). Отварата се пие бавно, за около 30-40 минути.
Преди сън ако чувството за глад е много силно, може да изпиете чаша
айрян.
Не се препоръчва спазването на този режим повече от 3 дни. Но може да се
повтори след 2 дни.
^ Това дали е вярно..![]()
What you give is what you get!
еми да ти кажа четох някакви мнения и пише неква, че свалила 3 кг от диетата, а друга за 2 дни 1,5, ако искаш пробвай да видишПървоначално написано от Desi_etnies
Спрете с тея диети вече!После ще съжалявате,че сте ги правилиВ пубертета е нормално да качиш някое друго килце,но после всичко си идва на мястото.
е не винаги става така, даже много рядко, ако човек не се заеме сам.Кажи ми кой познаваш, който като малък е бил пълен или дебел и сега е строен и нормален??Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
Ето ти и още едно мнение по оная диета на дими
"От _SiSkA_ (Гост)
Публикувано на 19.05.2008 19:28:59
Диетата е невероятна! Бях 60 кг, даже не я спазих до край защтото много ми падна кръвното и отслабнах с 4 кг!След това апетита ми намаля - нямаше го обичайното "овълчване", даже напротив!"
Но имай и в предвид това:Първоначално написано от Desi_etnies
"РалиОт Рали (Гост)
Публикувано на 07.04.2008 04:47:55
Отговори на Рали | Добави коментар
Девойки от години се занимавам със спорт диети и такива работи
Разберете най-сетне - Всичко зависи не от това да си вредите на организма с диети в които не ядете нищо по една седмица а да спортувате!
преди 5 години когато тренирах художествена гимнастика точно заради такива глупави диетки си докарах язва а това повярвайте не е особено приятно
В момента тежа 59 килограма а съм висока 177 мога спокойно да кажа че имам страхотно тяло И да ви посъветвам-не е трудно 3-4 пъти по час и половина два във фитнеса или в някой парк тичане и правилни упражнения+колкото можете повече вода+никакви ма никакви тестени сладки и мазни храни и това е за един месец ще имате много голям напредък!!!Може да стимулирате метаболизма си с специални продукти но естесвено без да прекалявате съчетани със спорт ефектът е зашеметяващ!!"
ДЕМЕК МНОГО ВНИМАВАЙ!
Momi4eta 4uvali li ste za Vega Test-a?Ako ne ste eto malko razqsnenie.Efekta e porazitelen i nai-vajnoto bez li6eniq![]()
Отслабване чрез компютърна диагностика на храните
Компютърната диагностика на храненето се осъществява чрез апарат "WAVEMATRIX 1". Апаратът представлява биоелектронен инструмент от последно поколение с интегрирани дигитални технологии. Биоенергийният тест дава оценка за около 240 вида храни и хранителни продукти.
Чрез този тест се наблюдават толерантността или интолерантността на храните към нашия организъм. Изследването е с продължителност един час.
Технологията на компютърния апарат е основана на принципите на електро-акупунктурата. Отчитат се стойностите на биополето. Докато седите удобно на стола, държите в лявата ръка метален накрайник, свързан с компютъра. Той пък е свързан с гнезда, в които се поставят ампули с хомеопатичен разтвор на извлек от различни видове храни.
Веригата се затваря с писец, допрян до точката В11 (в китайската медицина това е активната точка на белите дробове), в основата на нокътя на палеца на дясната ръка. Не боли, писецът не боде. Апаратът отчита толерантността ви към 18 вида животински протеини – меса, колбаси и яйца, няколко вида консерванти, подобрители и подсладители, 9 вида зърнени храни, 15 вида подправки, 19 вида млечни продукти, включително синьо сирене и моцарела, 23 вида пресни плодове, 6 вида сухи плодове и ядки, 18 вида риба (да не пренебрегваме пристрастието към сьомгата и лаврака например), 6 вида варива и 26 вида пресни зеленчуци. Изследват се прецизно и т.нар. отпускащи храни и напитки, например чай, кафе, течен шоколад, кока кола, какао. Сред тях фигурират и бирата, етиловият алкохол, белите и червените вина.
И колкото и да е неприемливо за пуританите-трезвеници, се оказва, че някой не само ги преработва добре, но и дори има нужда от умерени количества, за да е здрав и с добър тонус. След подробния тест ви се изготвя правилния хранителен режим, който е строго индивидуален.Ефектът на диетата зависи от здравословното състояние: хора с диабет, ендокринни проблеми или нарушено действие на щитовидната жлеза няма да отслабнат бързо, но при здравите резултатът идва още след първата седмица.
Samo da dopulnq ,4e nqkolko moi priqtelki i maika mi dori si napraviha tozi test.Pri nqkoi ima6e efekt pri drugi ne.Ako iskate dopulnitelna info kajete![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
поне си разбрала че с диети не става - трябва спорт и хранителен режимПървоначално написано от MoN4eTy**
![]()
Никой..Първоначално написано от Regina;
![]()
еми прави си извод.Ако някой от тези пълни хора, които познаваш такива спре да се тъпче с боклуци и започне да води здравостловен начин на живот само от една диета ( да подчертая че според мен да има лишения и то много, но не от храна а от боклуци )той сега би бил слаб строен и добре изглеждащ с 2 думи, пак ли би била на същото мнение?Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
Не,просто нямам пълни приятели..Това не са просто лишения а ЗВЕРСКИ лишения!И ще ми кажеш,че минерална вода с мед и лимон и след това кафе/чай за закуска ще те засити и ще ти бъде енергийния старт на деня !? Еми извинявай ама точно на закуска трябва да поемеш колкото можеш повече калорий(имам в предвид през деня..)Обяда добре ама това с 'отварата' наистина ми звучи смешноАз на такова 'мъчение' не бих издържала 3 дни и то
Аз ако имах да свалям кг(май имам малко ама не ми пука особено
) щях да го направя по друг начин-хранителен режим+спорт!Това е истината!С една диета нищо няма да стане най много да си докараш някоя болест в манията си да изглеждаш като манекенка и да си прее.еш здравето и всичко..
![]()
Има някои от диетите, които нямат нищо общо с това за което ми говориш.Даже знам много които вклучват много и то засищащо ядене...Първоначално написано от LittLe{}BuNnY