еееееее,жалко...мисхе да дойда до ПловдивПървоначално написано от tuzaro
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
като кажеш кога ше идваш ше си ги изпера![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
друго имах предвид,ама няма значениеПървоначално написано от tuzaro
добре,ще ти кажа
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
8-ми клас аз не занесохи 2 години от класната чувах "Дай си телефона да се обадя на баща ти" щото съм бил без домашно,не съм си бил научил... за всяко нещо щеше да звъни на баща ми И ТО ОТ МОЯ ТЕЛЕФОН !!!
![]()
добре че тая година беше горе-долу по добре и следващата да се надяваме да е супер !
я кажи кво имаше предвид??Първоначално написано от ^Miss_Independent^
аз миналлата година бях заек (8 клас)....ии носех цвете!! ИИИИИ....мога да ви кажа,че даскалките ВИНАГИ помнят физиономиите на тези,които не са си направили труда поне с 1 цвете да я уважат...дори и да не я познават!!
А за облекло...нас ни искат с вратовръзчици...затова както миналата година ще съм с бяло панталонче и ризка!! (sun)
в някоя езикова ли си>?Първоначално написано от bebka1936
мдам ЕГ,,Иван Вазов" ...по-известна като руската...Пловдив
тва е бати забутаното даскало... 3 часа път...Първоначално написано от bebka1936
не е 3....на мен ми е на 30 мин...живея до каменица (центъра)
епа аз уча до каменица, строителнияПървоначално написано от bebka1936
![]()
якоооо!! Кой набор си!?Къде живееш!?![]()
Аз като бях 8 клас само 2-3 носеха цветя и то не само от моя клас, а въобще от всички осмокласници. Според мен няма смисъл, щото:
а) не знаеш дали е female или male ;D
б) дори и да и'/му дадеш цветето, гаранция, че няма да те запомни
в) няма смисъл да си даваш парите
г) всички ще си помислят,че си подмазвачка и/или задръстенячка (ако някой те запомни де :Д )
д) със сигурност има още една причина, но ся не мога да се сетя![]()
91 съм, в кичука живея, ако си хубава може да ми станеш гаджеПървоначално написано от bebka1936
![]()
![]()
ми ти убавец ли си бе момко...та мен питаш....![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
бе аз съм направо грозен, ма си търся секси гажеПървоначално написано от bebka1936
![]()
m da zanesi i v 8 kl nosqt... a ina4e i az nqma da s eglasq...t1po mi e .. d1nki ... teniska... i maratonki... ae.. dovijdane ... do novi sre6ti...![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Aз на първия си учебен ден не занесох цвете.. Майка ми каза, че вече сме големи за цветя.. И аз си умрях от срам, честно. Почти нямаше човек да не е занесъл - изключение правеха само някои момчета.. Ужаас. Карай, де, якото е, че тя не помни, разбира се.
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
mi az minalata godina ne noseh prosto zashtoto moita ne zaslujavaaaaa :no taq godina ne smqtam da nosq 6te sma 9ti klas v novo daskalo........ ama ne mislq parvo ne se poznavame vtoro nadali shte me zapomni treto kazaha mi 4e e mega strogaaa i 4etvarto ne si padam da podarqvam cvetqqqq
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами и аз съм за 8 и ще занеса...Един вид уважение...
[/i][/b]
Така година ще съм зайче,но смятам да пропусна цветето...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Аз няма да давам.0т 26-28 ученика едва ли ще запомни кой й е дал цвете..![]()
и сега,аз ще бъда с високи обувки,дънки и блуза с дълъг ръкав...ама обувките са по-отворени![]()
someone else...
аз ще съм с бели ботушки,къси...с дънкова поличка и с блуза с широки ръкави и голи раменеПървоначално написано от Ivalinka
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
нещо друго голичкоПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()