- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP ME ! :S разтревожена съм...
Накратко мисля че приятеля ми не ми обръща достатъчно внимание! Когато го моля да ме гледа в очите (понеже за мен е много важно когато говоря с някой) той се обръща на другата страна все едно нарочно, а аз обратното.Не спирам да го зяпам дори когато се караме... Знам че ме обича и аз него, но нз къде е проблема.. Вие кво мислите?!?![]()
Пате обичкам те![]()
![]()
![]()
може да е кривоглед![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Само това с гледането ли е?
Ама наистина е странно...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
е за тебе може да е важно да го гледаш...ама той може да се чувства притиснат или ддз...ако е такъв проблем,го питай що така прави
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Тва последното пък какво беше?Освен,ако не е регистриран в сайта,де и не ти чете темите.В такъв случай по много заобиколен начин му го казваш.
![]()
По принцип,когато говориш с някой и той не те гледа в очите,значи че не е честен с теб...Ама ти заеби принципа.![]()
100% съгласна!Първоначално написано от ~*RoNi*~
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Ми кажи му, че все пък като повечето женски и ти имаш нужда от внимание. Просто е.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ами поговорете си, без да се карате ... му кажи, че искаш да те гледа в очите, защо си свикнала и ти е гадно ... а колкото до вниманието, му обесни, че искаш да прекарвате повечко време заедно и да ти отделя повечко![]()
Поговори с него, щом те обича ще се опита да се поправи...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Може да му е неудобно да те гледа в очите, аз съм така, когато някой ме гледа право в очите или пък аз трябва да го правя, ми става сконфузмо и срамно![]()
Съгласна!Първоначално написано от HONDA
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Ако помни като патка,може да не се сеща коя си.И аз не говоря с хора ,които не познавам.
Да ти кажа аз имам същия проблем,но съм от другата страна.И незнам как да ти помогна.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
сигурно крие някоя мръсна тайна! те обикновено потайните хора не могат да гледат в очите, може да ти изневерява
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
+1Първоначално написано от tarataikЪ
и аз държа да ме гледат в очите,знам,че човек може да слуша без да има визоален контакт,но имам чуството,че така това за което говоря е маловажно за събеседника ми.наистина е много гадно,когато неполучаваш достатъчно внимание,а така се нуждаеш от него![]()
Първоначално написано от (S) AINT
![]()
![]()
![]()
![]()
Приятелят ти просто е инат и не обича да се подчинява на команди,затова прави напук като се обръща на другата страна.
Ако само това е проблема във връзката ви,не мисля,че е нещо сериозно и съществено.
Mnogo e stranen toz tvoq priqtel...
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Toва,че някой не те обича както ти се иска на теб,не означава че не те обича от цялото си сърце .. Нали,нали??![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
ем аз ако погледна някой в очите и той ме погледне ще си умра от смях просто... ще има да се хиля, на кво и аз не знам... просто сми става смешно![]()
![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!