.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

HELP ME ! :S разтревожена съм...

Накратко мисля че приятеля ми не ми обръща достатъчно внимание! Когато го моля да ме гледа в очите (понеже за мен е много важно когато говоря с някой) той се обръща на другата страна все едно нарочно, а аз обратното.Не спирам да го зяпам дори когато се караме... Знам че ме обича и аз него, но нз къде е проблема.. Вие кво мислите?!?

Пате обичкам те

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    може да е кривоглед
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Само това с гледането ли е?
    Ама наистина е странно...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

е за тебе може да е важно да го гледаш...ама той може да се чувства притиснат или ддз...ако е такъв проблем,го питай що така прави
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Тва последното пък какво беше? Освен,ако не е регистриран в сайта,де и не ти чете темите.В такъв случай по много заобиколен начин му го казваш.
    По принцип,когато говориш с някой и той не те гледа в очите,значи че не е честен с теб...Ама ти заеби принципа.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Ама ти заеби принципа.
    100% съгласна!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Ми кажи му, че все пък като повечето женски и ти имаш нужда от внимание. Просто е.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Ами поговорете си, без да се карате ... му кажи, че искаш да те гледа в очите, защо си свикнала и ти е гадно ... а колкото до вниманието, му обесни, че искаш да прекарвате повечко време заедно и да ти отделя повечко

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Поговори с него, щом те обича ще се опита да се поправи...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Може да му е неудобно да те гледа в очите, аз съм така, когато някой ме гледа право в очите или пък аз трябва да го правя, ми става сконфузмо и срамно

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ми кажи му, че все пък като повечето женски и ти имаш нужда от внимание. Просто е.
    Съгласна!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    somewhere over the rainbow
    Ако помни като патка,може да не се сеща коя си.И аз не говоря с хора ,които не познавам.

Град
    Париж
    Да ти кажа аз имам същия проблем,но съм от другата страна. И незнам как да ти помогна.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

az li samo ne shvanah koe e ob6toto da ti obry6ta vnimanie i da iska6 da te gleda pravo v o4ite vseki pyt kogato govorite!?
    a samo tva 4e ti iska6 taka ne zna4i 4e na nego mu e priqtno,no tova ne pre4i da te obi4a ili za vnimanieto mu..

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Да ти кажа аз имам същия проблем,но съм от другата страна. И незнам как да ти помогна.
    My life is music !

сигурно крие някоя мръсна тайна! те обикновено потайните хора не могат да гледат в очите, може да ти изневерява
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    сигурно крие някоя мръсна тайна! те обикновено потайните хора не могат да гледат в очите, може да ти изневерява
    +1

и аз държа да ме гледат в очите,знам,че човек може да слуша без да има визоален контакт,но имам чуството,че така това за което говоря е маловажно за събеседника ми.наистина е много гадно,когато неполучаваш достатъчно внимание,а така се нуждаеш от него

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    и аз държа да ме гледат в очите,знам,че човек може да слуша без да има визоален контакт,но имам чуството,че така това за което говоря е маловажно за събеседника ми.наистина е много гадно,когато неполучаваш достатъчно внимание,а така се нуждаеш от него

Цитирай Първоначално написано от (S) AINT

Приятелят ти просто е инат и не обича да се подчинява на команди,затова прави напук като се обръща на другата страна.

Ако само това е проблема във връзката ви,не мисля,че е нещо сериозно и съществено.

Град
    Dreamland Varna
    Mnogo e stranen toz tvoq priqtel...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Toва,че някой не те обича както ти се иска на теб,не означава че не те обича от цялото си сърце .. Нали,нали??
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Стара Загора
    ем аз ако погледна някой в очите и той ме погледне ще си умра от смях просто... ще има да се хиля, на кво и аз не знам... просто сми става смешно
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Сигурна ли си че те обича ?
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си