Не мисля да се застоявам във форума отново, но все пак... като се регистриграх преди... не знам колко пише ми на профила... беше по-бърз форума. Не знам какво е станало, но като натисна "Прати", за да пусна тема се бави по 100 часа. Вземете да бръкнете малко в базата данни и изтрийте най-малко теми по-стари от 6 месеца... щом никой до сега не е писал в тях какъв е смисъла да стоят?
Голяма работа, че половината потребители ще изгубят по 200-500 мнения... ако са тук за мненията какъв е смисъла да присъстват изобщо.
Bless you (^.^ )
И аз съм си мислила за тая възможност... и без тва повечето не ползват търсачката, а направо пускат нова тема, дето я е имало преди 3-4 месеца, примерно.
Та такам... подкрепям.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Съгласна съм.
Освен това,както каза пор,търсачката не се ползва често. Едната причина за това е,че не винаги намира каквото трябва и често излизат 100-тици страници резултат,които нямат нищо общо с търсената дума. Мисля,че трябва да се обърне внимание и на този проблем.
Тя и да се използва не мисля, че ще има смисъл да се пише в стара тема не за друго, а защото вече всички пускат по много едни и същи. Преди 4-5 месеца писах по-интензивно във форума и сега гледам половината същите теми само, че са нови и направени от различни потребители. Не знам дали това ще подобри по някакъв начин бързината на форума, но мисля, че и това нещо ;]
Да , тая търсачка нещо не е доизмислена..Първоначално написано от Im_on_the_Outside
Колко пъти съм търсила тема със всички думи от заглавието и , и резултата е безполезен.
И освен това няма начин да търся потребители по ника им.
И аз мисля че трябва да се поработи по въпроса ако е възможно.
Дори да оставим темите само от тази седмица скоростта няма да се промени. Проблема не е в базата данни или по-точно не е че е толкова голяма а че заявките към нея са много и се обработват бавно а когато една се забави останалите стоят на опашка. Това е най-простото обяснение което мога да дам. Но добрата новина е че съм говорил със системния ни администратор който скоро ще реши проблема.
Да, съгласна съм и аз с автора на темата. Може би им трябва време, за да попречистят темите, да изтрият заключените.. или знам ли. Тяхна работа е това, но пък е вярно, че ще се увеличи скоростта на пращане, ако се махне туй-онуй.![]()
![]()
![]()