- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разгледайте ми албумчето и коментирайте
mm nai-veroqtno![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Урод...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Не,сериозно...на 17 ли си???Първоначално написано от nasko_kaulitz
Психически отклонения да нямаш?
Оле ужасПървоначално написано от vivteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Оооф, супер нормални хлапетии, кво наскачахте тука всички да се правите на важни. Забавляват се, както сметнат за добре...
Мене ме дразни, че си качил нататъка снимки, дето не си ги правил ти, което е тъпо :/
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ъ, некъв пич с тениска на Slayer е бил на срещата... th+slayer... wtf!?Иначе сте супер забавни, вие, хотелиерските фенчета. Я вчера, га бех у Софето, се разхождам, гледам някви фенки, и им подвикнах(малко?)... едната беше много бойно настроена.
![]()
Да бе.. И аз забелязах пича с тениската на слейър..Първоначално написано от Pedigree
И той Токио Хотел фен, какво знаете виеПървоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
![]()
Спри се.........мамка ти!?![]()
Има албум ''goli mom4eta''![]()
Да престанеш да провокираш всички,които мразят Токио Хотел(включително и мен).Това нарочно го правиш и супер много дразни.Спри,щото ше си изпросиш бана.Не,че на някой му пука за тебе...Просто се видя колко ти е умствения багаж.Нито печелиш от заяждания,нито нищо.Кротни се като добро фенче на хотела и тва е...Не се прави на по-голям гей от колкото си.Просто си банален.Първоначално написано от nasko_kaulitz
Не съм се сетил,сигурно ще ти е интересно да ги видш,щом питашПървоначално написано от _SL_
![]()
насе, кажи ми как го праиш тоя HDR
Ми аз какво съм казал...просто си пиша, това че има хора със слаби нерви не е мой проблемПървоначално написано от SuNsEt
а и не съм гей
Ох, не знам как да те нахраня..Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
WILD__BOY, за коя снимка става въпрос? Я дай линк, ще се опитам да позная..![]()
^^^Напротив,заяждаш се и виждаш,че при някои хора се получава.За това и продължаваш и отричаш.Сигурна съм...А дали си гей-честно казано не ме интересува хич,стига да не ми се вреш пред очите във форума.Но като гледам се стараеш да е точно обратното.
Да бе само кво общо имат евреите с емотата...Първоначално написано от ВинкелО
![]()
Но явно в твоя мозък се водят за едно и също нещо... Еххх, такива дет все някой им е виновен (ако не са емото, ще са метълите, ако не са метълите, ще са циганите, ако не са циганите ще са негрите, ако не са негрите ще са евреите, все някой трябва да е виновен, велики хора като теб грешки не допускат, другите са виновни естествено) как ме дразнят само!!!
Ами всъщност никой който ме познава не може да повярва че съм на 17Първоначално написано от ``bitch``
нито по визия съм на толкова, нито по акъл
![]()
![]()
![]()
porednata tupa tema
-1
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Трябва да се научиш да не им обръщаш вниманиеПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
И евреи да са, тва, че Токио Хотел са евреи, не значи, че цитирам "Да умрат тия евреи"... И ся кат шибаните Токио Хотел са евреи дай да плюем всички евреи... Те като всеки един народ си имат както шибани идиоти като тия, така и свестни хора... Пък от къде ти скимна, че фамилията АУШВИЦ е еврейска???Първоначално написано от ВинкелО
Фамилията на майка ми е Маджар и ей тва е еврейска фамилия, може и тъпа путка да съм, но много добре знам, че Аушвиц си е немска фамилия, пък ако ще и да са евреи по народност...
П.П. Нооо, остави, безнадежден случай си, безгрешния... Не ми се спори с теб...