.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    "Genocide is like a dessert. It is made of the flesh and bones of woman and children, it is sweetened with the blood of the innocent, and it is baked in the ovens of Auschwitz."

Острооооооо

Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    http://www.album.bg/naskoplovdiv/images/7043424/

Да умрат тия евреи, нека в софия да направат подобно нещо, ще им се изтръса пиян, ще насиля неколко емо гърлз, ще им изям тортата и ще пребием сите емовци, макя им !!

ахаххаахахах, викинг метъл дежа-ву \m/ \m/

А тая тема нещо много просперира бе ;д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Пловдив
    Моля ви се говорете за албумчето ми

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nasko_kaulitz
    Моля ви се говорете за албумчето ми
    я се самозадоволи с албумчето си..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    http://www.album.bg/naskoplovdiv/images/7043424/

Да умрат тия евреи, нека в софия да направат подобно нещо, ще им се изтръса пиян, ще насиля неколко емо гърлз, ще им изям тортата и ще пребием сите емовци, макя им !!
    Да бе само кво общо имат евреите с емотата... Но явно в твоя мозък се водят за едно и също нещо... Еххх, такива дет все някой им е виновен (ако не са емото, ще са метълите, ако не са метълите, ще са циганите, ако не са циганите ще са негрите, ако не са негрите ще са евреите, все някой трябва да е виновен, велики хора като теб грешки не допускат, другите са виновни естествено) как ме дразнят само!!!
    Майна, ти верно си тъпа путка, фамилията Каулиц е еврейска За това ги наричам евреи, не защото ми е кеф!!Мазните евреиски манафи бил и том каулиц в АУШВИЦ!!ДА И СЪМ БЕЗГРЕШЕН!! ЧЕ СИ ПРАИМ ЩО СИ САКАМ!!
    И евреи да са, тва, че Токио Хотел са евреи, не значи, че цитирам "Да умрат тия евреи"... И ся кат шибаните Токио Хотел са евреи дай да плюем всички евреи... Те като всеки един народ си имат както шибани идиоти като тия, така и свестни хора... Пък от къде ти скимна, че фамилията АУШВИЦ е еврейска??? Фамилията на майка ми е Маджар и ей тва е еврейска фамилия, може и тъпа путка да съм, но много добре знам, че Аушвиц си е немска фамилия, пък ако ще и да са евреи по народност...
    П.П. Нооо, остави, безнадежден случай си, безгрешния... Не ми се спори с теб...
    Виж ми псота, бре подчовек!!ВСИЧКИ ЕВРЕИ СТЕ ДЕГРАДИРАЛИ!! И ТИ ШИБАНА ЧИФУТКО!! МАЙКА ТИ МРЪСНА! ГАЗОВА КАМЕРА!! АУВИЦ-БУХЕНВАЛД-ТРЕБЛИНКА-ЯСЕНОВАЦ Е ТВОЯТА РОДИНА!!
    България е моята родина... Оххх, казах, че не ми се спори с теб... Просто ще си е загубено време...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Пък от къде ти скимна, че фамилията АУШВИЦ е еврейска??? Фамилията на майка ми е Маджар и ей тва е еврейска фамилия, може и тъпа путка да съм, но много добре знам, че Аушвиц си е немска фамилия, пък ако ще и да са евреи по народност...

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си