- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо изневеряваме? Кой изневерява повече?
В село Подуене... тра-ла-ла-ла-ла-ла-ла
КЗЦПървоначално написано от be_true
Walk with me now, fly with me later...
И двамата пола изневеряват.Аз съм била с момче ,което е заето ,но това бее само ... само за 1 вечер![]()
Еми може и така да се кажеПървоначално написано от sladko_teenche_v
Иначе не съм изневерявала .. по темата ти не мога да дам ясна преценка.. Може би и двата пола еднакво .. Но като цяло изневярата не я разбирам .. особенно ако си намерил човека,когото да обичаш и си с него ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
О, Господи...
двамата пола
дам преценка
двама човека
пробвам предизвикателство
получава се изневяра
![]()
ами има хиляди причини да изневериш на някого. а понякога се случва и без причина.
ми аз изневерявам щото гаджето не ми дава достатъчно примерно и оттам следва край на връзката
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
мда ..Първоначално написано от mrs.smith
Хората казват, че жената изневерява със сърцето .. Ако изневери има чувства към този, с който го прави .. Но в днешно време нещата са по-различни ......
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Еми то изневярата си е един вид освежаване на връзката,нормално е двама души да си омръзнат се някога,така като отидеш и се позабавляваш с някои друг после се връщаш при твоя човек и осъзнаваш колко много го обичаш и всичко е наред.Не мисля че еднократна авантюра с някой е кой знае какво направо си е необходимо![]()
....out of my mind....
Според мен еднакво...![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първо всеки трябва да изясни за самия себе си кое е изневяра и кое не е.
Конкретно по темата - основния движещ фактор за кривването е търсене на нещо, което постоянния партньор не може да ни даде...но не е изключено да се случи и спонтанно, например пораждане на нова изпепеляваща връзка.
Не можеш всички мъже да сложиш под общ знаменател , не можеш така да направиш и със жените. Всеки си има глава на раменете и всеки е индивидуален за себе си.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Не знам кой повече.
Ама защото ми е густо![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ponqkoga taka stava,no trqbva da mislim pozitivno!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Изневеряваме защото :
1. Не държим достатъчно на човека до себе си
2. От мъжка гледна точка : Е*еш ли му майката ходя с нея 2 седмици и тя още не ми е пуснала ... пъък еди-си-коя ми е навита..
3. От женска гледна точка : Той не ми дава достатъчно ...
Да.Някои хора няма да си вземат матурата по български език.Първоначално написано от be_true
По темата:какво значение има кой изневерява повече?Изневеряват тези, които нямат достатъчно силни чувства към партньорите си.Ако наистина обичаш човека до себе си, няма да му изневериш.
Изневярата се появява винаги когато в една връзка има проблем или си мислим, че има.
Изневеряваме, защото сме несигурни, защото не се чувстваме оценени, заради единия секс понякога... Изневеряваме по ред причини, които като изложим пред партньора вече не ни се струват толкова основателни.
Кой изневерява повече? Не знам, но съм забелязала, че жените не просто изневеряват, а имат паралелна връзка, което е по-лошо от изневярата за една нощ.
Първоначално написано от anichkaaaa
Бих изневерил на жена ми с теб!
I Want To Play a Game!
прецизност в изказа брато.
И АЗ D:
Don't be aroused, by my confession
Unless you don't give a good Goddamn about redemption
I know Christ is comin', so am I.
Igne Natura Renovatur Integra.
Много вярно !!!!!!Първоначално написано от anichkaaaa
De-Phazz - Anchorless
Напълно съм съгласна с това мнениеПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Първоначално написано от Jigsaw Dynamite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя и жена ти като види Ани и тя ще те зареже заради неяПървоначално написано от Jigsaw Dynamite
Както и вероятно го е правила многократно
![]()
De-Phazz - Anchorless