С бившия ми приятел се разделихме без да си видим за последно очите..Тъпи хора ми втълпиха че ми е изневерил.Аз повярвах и скъсахме..Аз го обидих по всякакъв начин..И той не пожеала да ме потърси и така 3 месеца..Не сме се ВИЖДАЛИ.НЕ сме се ЧУВАЛИ.Не сме си ПИСАЛИ. Все едно сме мъртви един за друг..Разбрах че са го приели в София и че сесията му започва на 15-ти..Стана ми мъчно..и с цлия акъл (който нямам..му звъннах..да се видим..ако не да поговорим поне..)...От 3 часовия ни разговор той каза следното:

1.За раздялата нямаше виновни.Нито ти, нито аз.Времето беше виновно..(изпити...неподходя що време за започване на връзка)..

2.И двамата сме знаели че нямало да бъде дълго..Тъжно, но по-хубаво че е свършило за да не се мъчим.
3.Друга причина било тфа че сме били на светлинни години еидн от друг( аз искам сериозна връзка а тои не може да обича..има страх от обвързване-като жена е!!)
4.Пълен контраст в характерите..Аз бяло, той черно..толкова различни..това също причина..
5.Моята ревност..и ярост която ме обвзема когато не мога да конролирам нещата.. (кфо да напрая? Властна съм си?!)

Беше мил, но и нагъл до безумие..

Първо ми казва "Не ми липсваш" след няма и две минути "Имаш ли нов приятел? " и накрая върховото
АЗ: а може би ако след време се срещнем бихме ли повторили тази лудост
Той:времето само може да покаже...ако е след време дори бих те обикнал...

Тфа е ..неподходящи хора на неподходящо място...работата е в тфа че ми е кофти.. и най-вече като каза че сме се задържали по някфо чудо толкоз дълго време..иначе връзката ни била КАТАСТРОФА!!! беше болезнено искрен..
"оставила съм отпечатък, но не и рана?!" What the fuck??? как да го разбирам тфа..

Пишете мнение...Ш се радвам да прочета къфто и да било съвет...
да се надявам ли на тфа че след години.. в друго време в друг свят
..

П.С. той е самогъзник...