- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боже, Божеее колко мъка има по тоя свят
Седя си аз сега пред компа, доволно подпийнала, спи ми се ама съм решила да чета теми - уж да помагам на хората. И к'во само се дразня щот айде да не са 100, ама 95-6% от темите са баси смехотворните ...
Единият ми се възмущава от младото поколения, другият пък има невероятният проблем, че приятелката му го гъделичкала![]()
Та реших, така и така тъпизми много да си излея и моята мъка:
Преди малко повече от седмица тръгнах с един младеж - до тук чудесно. Е да, ама не! Оказа се, че моето "МиЛуУУуУУуу" си се друса така редовничко, освен това има малко (много) проблеми и го поступват или той поступва (зависи от бройката) почти всяка вечер ... Обяснява ми как нямал време, но най-накрая си изплю камъчето, че нямал желание да излиза (обяснимо -> работи) и все пак едва ли не ми се вярва да е чак толкова зает, че да не може да ми отдели поне 1 час ... И така ама аз съм си влюбена в него де, какво да го правя - ще търпя малко, после айде пътя и те така![]()
So free
Честно казано аз веднага бих му показала пътя.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Няма смисъл да се занимаваш с него...Намери си друг...
са да ти дам ли умен съвет...ти сама си осъзнаа6 ни6то 4е са надоло 6те се напълни с мнения:зарежи го,не си струва..
Да, тук един човек да чуе думата "наркотици" и веднага "Остави го, зарежи го".
ЕХООООООООООО, ХОРАААА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ВСИЧКИ ДРУСАТ!
Както и да е..
Проблема ти явно не е в това, че употребява разни вещества, а че не ти отделя време.
Аз кво моа да ти кажа , освен да говориш с него! И д аму кажеш, че искаш да ти отделя време... ако не е така ме поправи![]()
както винаги си праваПървоначално написано от cherinka
![]()
Все пак си ме притеснява факта, че се друса, но не толкова колкото това с вниманието .. говорили сме - глас в пустиня![]()
So free
Мацко,говори си с момчето эа това.
Ако яко бачка,наистина го раэбирам,че няма настроение да иэлиэа.
Но все пак е много тъпо да не иска въобще да иэлиэате.
И все пак - радвай се,че сте эаедно и че си виждате очичките.
3ащото да речем аэ и на това не мога да се радвам-километрите са много,болеэнено много.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Добре си решила, щом не можеш повече да търпиш това негово поведение, пък и щом сте говорили но по твоите думи:"Глас в пустиня!" няма смисъл да чакаш с надеждата, че нещо може да се промени - бий му шута, докато е време, защото ако отлагаш във времето по-лошо за Теб ще стане!Първоначално написано от CBupen`3aeK
Хммм абе само на мен ли ми се струва странен факта,че приятелят й няма време за нея,но има време за боеве?!![]()
П.П.Много ще се радвам ако авторката ми обясни как точно става това и може би тогава ще мога да й дам по-адекватен отговор![]()
ПростичкоПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
шефа на заведението, в което бачка, държи и една дискотека и приятелят ми взема смени и там
мисля, че от тука нататъка и сама можеш да се сетиш
![]()
So free
Ахамммм ясно ...![]()
Е горкият явно наистина няма много време за излизане,но защо не ходиш в заведението,в което работи да му правиш компания
Няма постоянно да е при теб,но поне ще сте заедно докато му свърши смяната
А отностно наркотиците и боя ... Знам как се чувстваш
Преди година и аз бях в подобна ситуация с единствената разлика,че тогавашният ми приятел (и моята първа истинска любов,която още не ми е излязла на 100% от главата
) беше тревоман
Около 3 месеца не можехме да се разберем за тази трева
Не съм го карала да я спира,а просто да я намали ... Накрая се изнервих и му казах да избира м/у мен и тревата и за мое щастие избра мен
Вярно пушеше,но това беше АДСКИ рядко (в сравнение с преди де).При нас също имаше редовни побоища ... Я в диското някой ще ме закачи и той ще избухне,я някой мангал ще се направи на мъж,я нещо друго...но при момчета от този тип (по-буйни) това е нормално (макар,че е доста неприятно понякога
) ... Ноо да се върна на темата
Говори с него за наркотиците
Знам,че ще му е трудно да ги спре,но поне може да ги намали,а след време кой знай ... може и напълно да ги забрави
А отностно побоищата - както вече ти казах това е нещо нормално и може би трябва да свикнеш ...
Айде успехчета
![]()
Ами да ти кажа почти всеки ден съм тамПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
А относнонаркотиците, мисля че ходим от твърде скоро, за да се опитвам да го променям ... просто е доста страненн тип и не съм сигурна, че разговорът ще го приеме като израз на загриженост
![]()
So free
...
не ми дава бреПървоначално написано от gryyym
на мене т'ва ми е най-голямата мъка
да ми даде и аз малко да шмръкна да си забрая мъките ама пусто не ще
![]()
![]()
So free
Ако всичко друго е ОК,друсането не трябва да те притеснява.Относно това с вниманието-може да е в такъв период,че найстина да няма време,а дори и да има,да иска да си почине.Опитай се да го разбереш..Този период ще отмине и той ще е само твойВече ако имате и други проблеми...незнам
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
...
Т'ва е въпрос с уловка ... няма да ти кажа, че съм на 16 пъкПървоначално написано от gryyym
![]()
So free
той кви друсалки ползва/?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ба ли го ... Кот му намери шефа муПървоначално написано от tuzaro
![]()
So free
...
а кво бачка, и аз искам такава работаПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
СервитьорчеПървоначално написано от tuzaro
![]()
So free
Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
а стига бе, в кво заведение
кафенеПървоначално написано от tuzaro
![]()
So free
Крил го е от теб,а в една връзка доверието е от първо значение.
Сама знаеш какво да правиш.