.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Стара Загора
    Като ви гледам той се друса, ти се напиваш, прекрасна двойка сте. Родени сте 1 за друг.Обичайте се
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

ЕХООООООООООО, ХОРАААА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ВСИЧКИ ДРУСАТ!
    Не е вярно.Това,че тези,които познаваш се друсат,не означава,че и тези,които не познаваш го правят.
    По темата:Не ти трябва връзка с човек,нямащ време за теб.

Град
    In the middle of nowhere
    Ейй девойче прочетох всички мнения ииии..охх сложна ситуация добре...миии поговорете си с него но не го карай да ги спира...то това му е станало като навик...а след време вече му опри ножа до кокала и му кажи ,че ако държи на теб или да ги пре или намали,защото се притесняваш за него...една моя приятелка беше в такава ситуация...и той правеше тва на даскало поговориха си и нещата се оправиха...А относно времето за теб..еми нормално е се пак той работи а ти почваш училище но има ли желание да те види ще направите сичко възможно за да сте двамата... Айде душичко успех ще стискам палци сичко да е както трябва

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако има желание начините се намират лесно. Изморен, зает...ако наистина се интересува от теб ще намира време да се виждате. Според мен явно проблема е друг. Аз лично бих си тръгнала, преди чувствата да се задълбочат.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ако има желание начините се намират лесно. Изморен, зает...ако наистина се интересува от теб ще намира време да се виждате. Според мен явно проблема е друг. Аз лично бих си тръгнала, преди чувствата да се задълбочат.
    мдам, и това го има. Все пак ми се иска да пробвам колко ще издържа с него
    So free

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    А относнонаркотиците, мисля че ходим от твърде скоро, за да се опитвам да го променям ... просто е доста страненн тип и не съм сигурна, че разговорът ще го приеме като израз на загриженост
    Ами за това нещо няма значение от колко време ходите. А зависи изцяло от теб като какво ще приеме разговора.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    А относнонаркотиците, мисля че ходим от твърде скоро, за да се опитвам да го променям ... просто е доста страненн тип и не съм сигурна, че разговорът ще го приеме като израз на загриженост
    Ами за това нещо няма значение от колко време ходите. А зависи изцяло от теб като какво ще приеме разговора.
    Нях, това може да го каже само човек, който не познава приятеля ми
    So free

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Боже, Божеее колко мъка има по тоя свят

Седя си аз сега пред компа, доволно подпийнала, спи ми се ама съм решила да чета теми - уж да помагам на хората. И к'во само се дразня щот айде да не са 100, ама 95-6% от темите са баси смехотворните ...
    Единият ми се възмущава от младото поколения, другият пък има невероятният проблем, че приятелката му го гъделичкала
    Та реших, така и така тъпизми много да си излея и моята мъка:
    Преди малко повече от седмица тръгнах с един младеж - до тук чудесно. Е да, ама не! Оказа се, че моето "МиЛуУУуУУуу" си се друса така редовничко, освен това има малко (много) проблеми и го поступват или той поступва (зависи от бройката) почти всяка вечер ... Обяснява ми как нямал време, но най-накрая си изплю камъчето, че нямал желание да излиза (обяснимо -> работи) и все пак едва ли не ми се вярва да е чак толкова зает, че да не може да ми отдели поне 1 час ... И така ама аз съм си влюбена в него де, какво да го правя - ще търпя малко, после айде пътя и те така
    Като се възмущаваш от темите,
    защо ги четеш?
    Защо въобще пишеш тук?
    Твоята тема много ли е смислена?
    Това че си "доволно подпийнала"
    някакво хвалебствие ли е,
    или просто сведение?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град

Re: Боже, Божеее колко мъка има по тоя свят

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Седя си аз сега пред компа, доволно подпийнала, спи ми се ама съм решила да чета теми - уж да помагам на хората. И к'во само се дразня щот айде да не са 100, ама 95-6% от темите са баси смехотворните ...
    Единият ми се възмущава от младото поколения, другият пък има невероятният проблем, че приятелката му го гъделичкала
    Та реших, така и така тъпизми много да си излея и моята мъка:
    Преди малко повече от седмица тръгнах с един младеж - до тук чудесно. Е да, ама не! Оказа се, че моето "МиЛуУУуУУуу" си се друса така редовничко, освен това има малко (много) проблеми и го поступват или той поступва (зависи от бройката) почти всяка вечер ... Обяснява ми как нямал време, но най-накрая си изплю камъчето, че нямал желание да излиза (обяснимо -> работи) и все пак едва ли не ми се вярва да е чак толкова зает, че да не може да ми отдели поне 1 час ... И така ама аз съм си влюбена в него де, какво да го правя - ще търпя малко, после айде пътя и те така
    Като се възмущаваш от темите,
    защо ги четеш?
    Защо въобще пишеш тук?
    Твоята тема много ли е смислена?
    Това че си "доволно подпийнала"
    някакво хвалебствие ли е,
    или просто сведение?
    щот мога за това се възмущавам и да, по-смислена е щото поне е някакъв проблем, който подлежи на раазрешаване. Другите "сериозни" теми са банални неща, които са дъвкани, дъвкани .... И за подпийналата си беше сведение. Фактът, че дори подпийнала се дразня от тъпотията изсипана в темите ме озадачава ...
    So free

Ами нормално е да ти го каже човек, който не познава приятеля ти. Не вярвам много хора, пък и изобщо някой, от форума да го познава, за да ти даде съвет, който ще приемеш. Ок пича има странен характер. Замисли се, че колкото и да е странен няма да приеме нещо като съвсем друго. Все едно да му кажеш, че го обичаш и той да отговори "Как така не си гладна?"
    Ако говориш с него с цел да го откажеш от тези неща, защото са кофти, а не с цел да се дъвчеш и караш с него, понеже си нямаш друга работа, не вярвам да ти се нацупи или изнерви.

Град
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ами нормално е да ти го каже човек, който не познава приятеля ти. Не вярвам много хора, пък и изобщо някой, от форума да го познава, за да ти даде съвет, който ще приемеш. Ок пича има странен характер. Замисли се, че колкото и да е странен няма да приеме нещо като съвсем друго. Все едно да му кажеш, че го обичаш и той да отговори "Как така не си гладна?"
    Ако говориш с него с цел да го откажеш от тези неща, защото са кофти, а не с цел да се дъвчеш и караш с него, понеже си нямаш друга работа, не вярвам да ти се нацупи или изнерви.
    Ам всъщност пробвах да приказвам с него и той ми се измъкна с това, че работата му е много изморителна и физически не може да издържи
    So free

Това не е оправдание! Не му позволявай да се измъква така. Аз не бих го изтърпяла. Но аз съм си аз, а ти трябва да вземеш решение. Успех, но не мисля, че той ще се откаже. До колкото успях да разбера поне.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    шибаното наркоманче пудри нослето викаш ?
    хвани тръбицата - надуй главицата !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    Честно казано аз веднага бих му показала пътя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си