- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Боже, Божеее колко мъка има по тоя свят
Като ви гледам той се друса, ти се напиваш, прекрасна двойка сте. Родени сте 1 за друг.Обичайте се![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Не е вярно.Това,че тези,които познаваш се друсат,не означава,че и тези,които не познаваш го правят.Първоначално написано от cherinka
По темата:Не ти трябва връзка с човек,нямащ време за теб.
Ейй девойче прочетох всички мнения ииии..охх сложна ситуация добре...миии поговорете си с него но не го карай да ги спира...то това му е станало като навик...а след време вече му опри ножа до кокала и му кажи ,че ако държи на теб или да ги пре или намали,защото се притесняваш за него...една моя приятелка беше в такава ситуация...и той правеше тва на даскало поговориха си и нещата се оправиха...А относно времето за теб..еми нормално е се пак той работи а ти почваш училище но има ли желание да те види ще направите сичко възможно за да сте двамата... Айде душичко успех ще стискам палци сичко да е както трябва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако има желание начините се намират лесно. Изморен, зает...ако наистина се интересува от теб ще намира време да се виждате. Според мен явно проблема е друг. Аз лично бих си тръгнала, преди чувствата да се задълбочат.
мдам, и това го има. Все пак ми се иска да пробвам колко ще издържа с негоПървоначално написано от Pliok0019
![]()
So free
Ами за това нещо няма значение от колко време ходите. А зависи изцяло от теб като какво ще приеме разговора.Първоначално написано от CBupen`3aeK
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Нях, това може да го каже само човек, който не познава приятеля миПървоначално написано от HONDA
![]()
So free
Като се възмущаваш от темите,Първоначално написано от CBupen`3aeK
защо ги четеш?
Защо въобще пишеш тук?
Твоята тема много ли е смислена?
Това че си "доволно подпийнала"
някакво хвалебствие ли е,
или просто сведение?
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
щот мога за това се възмущавам и да, по-смислена е щото поне е някакъв проблем, който подлежи на раазрешаване. Другите "сериозни" теми са банални неща, които са дъвкани, дъвкани .... И за подпийналата си беше сведение. Фактът, че дори подпийнала се дразня от тъпотията изсипана в темите ме озадачава ...Първоначално написано от Bai Toq
So free
Ами нормално е да ти го каже човек, който не познава приятеля ти. Не вярвам много хора, пък и изобщо някой, от форума да го познава, за да ти даде съвет, който ще приемеш. Ок пича има странен характер. Замисли се, че колкото и да е странен няма да приеме нещо като съвсем друго. Все едно да му кажеш, че го обичаш и той да отговори "Как така не си гладна?"Първоначално написано от CBupen`3aeK
Ако говориш с него с цел да го откажеш от тези неща, защото са кофти, а не с цел да се дъвчеш и караш с него, понеже си нямаш друга работа, не вярвам да ти се нацупи или изнерви.
Ам всъщност пробвах да приказвам с него и той ми се измъкна с това, че работата му е много изморителна и физически не може да издържиПървоначално написано от HONDA
![]()
So free
Това не е оправдание! Не му позволявай да се измъква така. Аз не бих го изтърпяла. Но аз съм си аз, а ти трябва да вземеш решение. Успех, но не мисля, че той ще се откаже. До колкото успях да разбера поне.
шибаното наркоманче пудри нослето викаш ?
хвани тръбицата - надуй главицата !![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!