Ахамммм ясно ...
Е горкият явно наистина няма много време за излизане ,но защо не ходиш в заведението,в което работи да му правиш компания Няма постоянно да е при теб,но поне ще сте заедно докато му свърши смяната А отностно наркотиците и боя ... Знам как се чувстваш Преди година и аз бях в подобна ситуация с единствената разлика,че тогавашният ми приятел (и моята първа истинска любов,която още не ми е излязла на 100% от главата ) беше тревоман Около 3 месеца не можехме да се разберем за тази трева Не съм го карала да я спира,а просто да я намали ... Накрая се изнервих и му казах да избира м/у мен и тревата и за мое щастие избра мен Вярно пушеше,но това беше АДСКИ рядко (в сравнение с преди де).При нас също имаше редовни побоища ... Я в диското някой ще ме закачи и той ще избухне,я някой мангал ще се направи на мъж,я нещо друго...но при момчета от този тип (по-буйни) това е нормално (макар,че е доста неприятно понякога ) ... Ноо да се върна на темата Говори с него за наркотиците Знам,че ще му е трудно да ги спре,но поне може да ги намали,а след време кой знай ... може и напълно да ги забрави А отностно побоищата - както вече ти казах това е нещо нормално и може би трябва да свикнеш ... Айде успехчета