- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми разби сърцето
Здравейте на всички искам да ви споделя за моя приятел със който днес се скарахме и аз скъсах с него.Ходихме почти 6 месеца и друг път сме се карали,но този път не издържах на отношението му към мен![]()
Причината да скъсам с него е че,като тръгнахме ми беше много приятно със него , но аз общувах със едно момче (само като приятели) и той започна да ми се сърди и каза,че ми е изгубил довериекоето мен много ме нарани.Също така ме накара да изтрия номерата на момчета от телефона ми
постоянно ме проверява и доста често ми повтаряше отново и отново,че ми нямя доверие и аз постоянно му прощавах
Защото го обичам.
![]()
Но днес не издържаш пак започна да ме подозира,че го лъжа защото си бях оставила телефона дома да се зарежда,когато се прибирам (ходих до една фр и после до баба) гледам 6 пропуснати от него когато му се обаждам той ме пита къде съм била и пак ми повтори , че го лъжа и аз не издържах
Разсърдих му се и му казах вече да не ме търси защото не мога повече така![]()
И отодеве ми се обади както винаги да иска прошка и ми каза , че е говорел с мойта фр и тя му обяснила, че него лъжа.След което той ми казва , че вече си е върнал доверието в мен и също така,че ме обича многоА аз му казах след дъжд качулка.
Според вас правилно ли съм постъпила ? И дали да му простя![]()
P.S. Моля на който не му харесва темата да не пише. И се извинявам ако темата ви се вижда дълга,но имам нужда да споделя с някого![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
просто е ревнив и глупав...доверието не се губи и печели така лесно,както той го изкарва...
Според мен не е постъпил пpавилно.И трябва да го зарежеш.То това неговото е болестно състояние...и според мен не трябва да му простиш ,за да се научи,че неможе да те контролира/..не си му дъщеря.Пък и доверието не се губи така лесно.Момиче осъзнай се докато е време и го остави,той само си играе с теб и чувствата ти.
ми според мен правилно си постъпила няма смисъл да си с някой който ти няма доверие и чак на фр ти да звъни![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Само се замисли как може да ти е нямал доверие толкова време,да сте се карали не един път за това и сега изведнъж си връща доверието в теб (и то след като си го зарязала) ... Сори ама ме съмнява да си е върнал доверието в теб след като си го зарязалаПо скоро те лъже за да се оправите
Нооо в крайна сметка ти си знаеш най-добре ... Според мен най-правилно ще е да си дадете малко време,да му кажеш да си помисли над историята с доверието,след няколко дена да се видите,да поговорите и да решите дали си струва да сте отново заедно
Успех
![]()
Постъпила си правилно.
Ревността според мен е нещо,което си остава и не можеш да се отървеш от него.Вълкът коэината си мени,но нрава не.Той може и да се опита да промени отношението си,но рано или късно пак ще се стигне до същото.Пак ще има скандали,недоверие и т.н.
Моят съвет е да оставиш нещата така и да не му прощаваш эа пореден път.3ащото простиш ли веднъж-окей.Простиш ли пак-вече спокойно можеш да очакваш да ти се качат на главата.
А ти си прощавала много пъти..
Ако отново му простиш,той няма да се промени.Гарантирам ти.Може би ти е кофти,че сте се раэделили и е нормално,ако си го обичаш.3нам какво е да не можеш да си представиш да живееш беэ някого,но всичко эависи от теб.Ако энаеш,че така ще си по-спокойна,давай напред и да энаеш-всичко може да бъде преживяно.Времето СЪЩО помага.
Ако пък искаш да сте эаедно-энай,че това ще продължи и ако си готова-скачай.
Направи това,което ще те направи щастлива!
Не пропускай щастието си и помисли добре.
И нещо друго-радвай се,че имаш иэбор,а не ти пречат стотици километри например.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Зависи от това колко ти го обичаш. По принцип не бива да сме с хора които ни задушават, но понякога една раздяла кара хората да се осъзнаят за някои неща. Ако мислиш че вашата връзка има смисъл , дай му един шанс, аз бих опитала, но ако това се повтори просто няма смисъл.
Преди да вземеш окончателно решение, не бързай, дайте си малко време за размисъл.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Правилно си постъпила .. може би така ще разбере,че наистина не е бил прав.. ако много го обичаш можеш да му дадеш още един шанс ..
![]()
Според мен всеки заслужава 2-ри шанс, човешко е да се греши - Божествено да се прощаваПостъпила си правилно, като този път си показала характер и не си му се обеснявала за поред път
Иска да се съберете - накарай го да чака малко. Човек, когато изгуби нещо, тогава осъзнава какво е означавало то за него! Кажи му, че искаш време да обмислиш нещата и наистина и така трябва да направиш де, дай си малко време и тогава реши, ако го обичаш и мислиш, че можете да опитате още веднъж - защо не
![]()
Аз как бих постъпила в такава ситуация ли? Сега ще ти кажа![]()
Ако гаджето ми ми каже,че ми няма довери,ще му кажа,че не трябва да е с човек на който няма доверие и че аз нямам нужда от такъв ревнивко.Но ако ми се извини както твоя приятел,ще му дам втори шанс,при условие,че при втора такава случка си хваща пътя.Тогава или ще престане с глупостите си или ще остане без приятелка.
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Правилно си постъпила! (дори не го прочетох)
Ся се сетих за нещо: She broke my heart. I broke her nose. xD Само че ся е обратното (надявам се о.О ).
ако не си се сещала за него докато общуваш с това момче е нормално да му е гадно
Изневери му и ти поне да има за какво да не ти вярва и нарича лъжкиня. Това ще му хареса![]()
Пак добре,че не те биеПървоначално написано от b0nb0n4et0
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
spored men si postupila mn pravilno,kato si se oturvala ot nego! Tova,4e si obvurzana s nqkoi ne ozna4ava,4e trqbva da prekrati6 otno6eniq s vsi4ki ostanali mom4eta-priqteli,zamisli se dali toi bi go napravil ako e na tvoe mqsto.Povedenieto mu e absolutno detinsko,avno vse o6te ne e osuznal,4e kolkoto pove4e ograni4ava6 edin 4ovek,tolkova pove4e go goni6 ot sebe si!Ne si zaslujava dori da se zamislq6 dali da se vurne6 pri nego,tova ne e lubov!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
postupila si pravilno,spored men,no,ako mn silno go obi4a6 moje6 da my prosti6,no my kuji,4e neponasq6 taka da ne ti vqrva,aide yspeh![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
според мен ..това , че те подозира го прави ..защото много много те ОБИЧА![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами той явно никога не ти е имал доверие. Дори да се сдобрите, той скоро пак ще започне да си мисли разни работи и да те изкарва виновна за какво ли не. Няма смисъл.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Правилно си постъпила,щом е толкова ревнив не смятам че трябва да продължавате...може да му дадеш втори шанс и ако пак ги прави тия глупости вече го отрежи
Постъпила си правилно.Все пак в една връзка не е важна само любовта межди партньорите, а и доверието.Диверието се печели трудно и се губи за секунди.Не бива да съжаляваш.От цялата ситуация губи само той!
Дай му шанс, но да знае,че при нова издънка е аут.
Smile!?
Правилно си постъпила като си прекратила връзката си с него.Той твърди,че ти има доверие,само защото вижда,че те е изгубил.А определено не иска.
Правилно си постъпила. Доверието не се връща така бързо, както той ти казва. Това момче си играе с теб, не си залужава да му прощаваш, после ще ти се качи на главата и ще съжаляваш. А и освен това по думите ти съдя, че нямаш никаква лична свобода.. замисли се струва ли си?![]()