.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ti si preceni ako go obi4a6 naistina mnogo se vurni pri nego nakarai go da sujalqva 4e ti e nqmal doverie...6tom te revnuva tolkova zna4i mnogo te obi4a no prosto pri nqkoi hora e netarpimo kaji mu go ...

askl;dsajkl;dsa

izvinqqm sa
    Старата любов ръжда хващала

Цитирай Първоначално написано от cingomiumiun
    изневер му с мене
    мобифон има и голф
    Изкушавам се ама не благодаря не си мой тип
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Сладурче зарежи го тоя мухльо , такива като него под път и над път.
    Просто повече не контактувай с него и толкова.
    Когато един човек няма доверие в теб значи не те заслужава.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Постъпила си правилно.
    Ревността според мен е нещо,което си остава и не можеш да се отървеш от него.Вълкът коэината си мени,но нрава не.Той може и да се опита да промени отношението си,но рано или късно пак ще се стигне до същото.Пак ще има скандали,недоверие и т.н.
    Моят съвет е да оставиш нещата така и да не му прощаваш эа пореден път.3ащото простиш ли веднъж-окей.Простиш ли пак-вече спокойно можеш да очакваш да ти се качат на главата.
    А ти си прощавала много пъти..
    Ако отново му простиш,той няма да се промени.Гарантирам ти.Може би ти е кофти,че сте се раэделили и е нормално,ако си го обичаш.3нам какво е да не можеш да си представиш да живееш беэ някого,но всичко эависи от теб.Ако энаеш,че така ще си по-спокойна,давай напред и да энаеш-всичко може да бъде преживяно.Времето СЪЩО помага.
    Ако пък искаш да сте эаедно-энай,че това ще продължи и ако си готова-скачай.
    Направи това,което ще те направи щастлива!
    Не пропускай щастието си и помисли добре.
    И нещо друго-радвай се,че имаш иэбор,а не ти пречат стотици километри например.
    направо същото исках да кажа, ама ме изпревари
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

ако някога преди теб , на това момче са му изневерили или са го излъгали по някакъв начин е нормално да е толкова недоверчив ..

не си сгрешила добре си направила че си го отрязала, така му се пада като е толкова ревнив и ако толкова го обичаш и искаш пак да сте заедно ще трябва много да го потормозиш докато му простиш, ако имаш това намерение
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    Дълбините на канала :D
    аххх как ги мразя тея пиклиовци дето вече все едно сте женени и започват да те командват.Аз съм много свободолюбив човек и никой не може да ми се налага,ако пък пробва-ШУТА С ПЪЛНА СИЛА!една приятелка от класа ми гаджето й я води до даскало,взима я и и забранява да излиза където и да е,с когото и да е...чудя се на тоя тип моми4ета...а авторката за твое добро е да приключиш с него!

spored men ako mnogo o obi4a6 moje6 da my prosti6 no za posleden p1t i samo ako go pradypredi6 4e ako pak ti spertne takava cnena togava krai s otnmo6eniqtavi obqsni my 4e ako te obi4a trqabva da ti vqrva i da sprte da te proverqva

така гадно те разиграва, мисля, че трябва да поискаш една или две седмици време да помислиш, за да осмисли той какво губи, иначе, ако непрекъснато му прощаваш, къде ще му излезе края
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си