- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми разби сърцето
Здравейте на всички искам да ви споделя за моя приятел със който днес се скарахме и аз скъсах с него.Ходихме почти 6 месеца и друг път сме се карали,но този път не издържах на отношението му към мен![]()
Причината да скъсам с него е че,като тръгнахме ми беше много приятно със него , но аз общувах със едно момче (само като приятели) и той започна да ми се сърди и каза,че ми е изгубил довериекоето мен много ме нарани.Също така ме накара да изтрия номерата на момчета от телефона ми
постоянно ме проверява и доста често ми повтаряше отново и отново,че ми нямя доверие и аз постоянно му прощавах
Защото го обичам.
![]()
Но днес не издържаш пак започна да ме подозира,че го лъжа защото си бях оставила телефона дома да се зарежда,когато се прибирам (ходих до една фр и после до баба) гледам 6 пропуснати от него когато му се обаждам той ме пита къде съм била и пак ми повтори , че го лъжа и аз не издържах
Разсърдих му се и му казах вече да не ме търси защото не мога повече така![]()
И отодеве ми се обади както винаги да иска прошка и ми каза , че е говорел с мойта фр и тя му обяснила, че него лъжа.След което той ми казва , че вече си е върнал доверието в мен и също така,че ме обича многоА аз му казах след дъжд качулка.
Според вас правилно ли съм постъпила ? И дали да му простя![]()
P.S. Моля на който не му харесва темата да не пише. И се извинявам ако темата ви се вижда дълга,но имам нужда да споделя с някого![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you