Здравейте на всички искам да ви споделя за моя приятел със който днес се скарахме и аз скъсах с него.Ходихме почти 6 месеца и друг път сме се карали,но този път не издържах на отношението му към мен
Причината да скъсам с него е че,като тръгнахме ми беше много приятно със него , но аз общувах със едно момче (само като приятели) и той започна да ми се сърди и каза,че ми е изгубил доверие което мен много ме нарани.Също така ме накара да изтрия номерата на момчета от телефона ми постоянно ме проверява и доста често ми повтаряше отново и отново,че ми нямя доверие и аз постоянно му прощавах Защото го обичам.
Но днес не издържаш пак започна да ме подозира,че го лъжа защото си бях оставила телефона дома да се зарежда,когато се прибирам (ходих до една фр и после до баба) гледам 6 пропуснати от него когато му се обаждам той ме пита къде съм била и пак ми повтори , че го лъжа и аз не издържах
Разсърдих му се и му казах вече да не ме търси защото не мога повече така
И отодеве ми се обади както винаги да иска прошка и ми каза , че е говорел с мойта фр и тя му обяснила, че него лъжа.След което той ми казва , че вече си е върнал доверието в мен и също така,че ме обича много А аз му казах след дъжд качулка.
Според вас правилно ли съм постъпила ? И дали да му простя

P.S. Моля на който не му харесва темата да не пише. И се извинявам ако темата ви се вижда дълга,но имам нужда да споделя с някого