- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли на 14 години?
просто не го прави на 14 .. щото ни е писнало от теми като "бременна ли съм", "Не използвахме предпазни средства" ...
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
загоряла може да си само ако си правила секс ...a az sym qko zagorqla![]()
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Абе курве малко, нещастно - ще се наебеш с приятеля си и полсе и ти ще пуснеш някоя идиотска тема тук, да не би да си бременна.
Болиии направо ти се каса сърцето дерети се душата мани мани![]()
XAXAX AX A X AX A zagorqlaa na 14 xaxaxax a x ax a xa xa aПървоначално написано от purple4o
NE!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Po-glupawo neshto ne bqh chuwala ot dosta wreme.Първоначално написано от vaseto0o
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Imam predwid kato si po malka ne boli li pove4e...?Първоначално написано от Entel
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
Да! И аз се чудех как си загоряла?! След като не си правила секс.Първоначално написано от rUffLes
При всеки е индивидуално. Едни ги боли повече, други по-малко...
da zashto ne si kupish pliushena igra4ka i da si igraesh sus decata?![]()
Първоначално написано от hardcore_syndrome
Ne razbrahte li 4e tva be6e na ebavkaa..pf.
kvo se opravdavash we purfle4o ... shto pak da ne eПървоначално написано от purple4o
zagorql si kat ti se ebe kvo zna4enie ima dali si se ebal ili ne are kvo samo se karate...
pravete sex toi balansira hormonite![]()
![]()
загоряла работа ... не се ебавай със сериозни неща!!![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Офф на тази възраст може само мозъка (дет го нямаш) да те за боли![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
a az sym qko zagorqla![]()
![]()
абе ти не си у ред
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
[quote="purple4o"]zdraveitee.. izvinqvam se za latinicata, no iskam da spodelq 4e mn mi se pravi sex![]()
![]()
Mislq, 4e sum gotova, a i priqtelqt mi e devstven kato men..
V drugiden toi se vru6ta i me pokani v tqh,kato se dose6tam kakvo moje bi 6te stane (toi mi namekna) a az sym qko zagorqla![]()
![]()
Kajete mi molq vi, na tazi vuzrast mn li boli? Samo tova e edinstveniqt mi strax:P
Mersi predwaritelno...
Ти изкуствено или истински си тъпа ??? ако 6те и на 50 години да та отворат няма разлика ...
Възрастта не мисля ,че важи.И аз бях на 14 и мен лично ме боля много ,но това не е от годините.И момчето ме беше предразположило и аз бях много 'загоряла' ,обаче ме болеше.Обаче това си е до различен човек ,различно.Така че . .![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
10x![]()
Зависи от това колко развито е тялото ти, от това колко е надарен приятелят ти и най-вече колко внимателен ще бъде той.
Ам кво да напиша , мисля че коментара по тази тима е излишен , аз съм на 16 и все още не съм ръгал , за момичетата не е мн полезно мн рано да са таковатнай-добре изчакай още няколко години и тогава се кефи до скъсване
![]()
Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !
Всичко зависи от партньора ти ако е нежен и внимателен няма значение годините и едва ли ще те боли пък и рано или късно пак ще трябва да се престрашиш пък и колкото повече се притесняваш толкова по лошо неможеш да се отпуснеш и ще те боли повечеПървоначално написано от purple4o
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Никой не може да ти каже със сигурност дали ще те боли или не. Възрастта няма значение - зависи си от организма. Пък и не е болка за умиране![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..