.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма значение на колко си.Когато е за първи път боли(не винаги де).

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    еее ти па мн си закъснялаа уеее...излагацияя.. тряаше каот беше на 10 да го напрайш ааа?
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Никой не може да ти каже със сигурност дали ще те боли или не. Възрастта няма значение - зависи си от организма. Пък и не е болка за умиране
    pri nqkoi az imah 4uvstvoto 4e mi zabivat noj :& ujas beshe i to ne samo 1viq ami i 2 i 3tiq ama spoko de posle idva qkoto pri 100%

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Никой не може да ти каже със сигурност дали ще те боли или не. Възрастта няма значение - зависи си от организма. Пък и не е болка за умиране
    To4no taka

Е, боли разбирасе!!!На 14 най-боли, виж на 12 е др пропуснала си обаче Е сега едни кървища едно чудо, тебе ще те боли ужасно и него ще го заболи и главата и сърцето и всичко

Малоумни деца (Скрито послоние над чертата, само за по схватливите!)

Оооох, мило момиче, не само п****та ще те боли, ами и мозъкът!
    Защо си тръгнала да се правиш на голяма?
    Не, наистина, не искам да те обидя, но се замисли: От въпроса ти личи, че сексуалната ти култура не е много висока, тоест не си чела достатъчно по този въпрос. Иначе нямаше да питаш такива неща.
    Недей, за да не съжаляваш. Или ако толкова твърдо си го решила, внимавай какви ги вършиш, за да няма после нова тема от рода "Той ме чука, ама не свърши в мен, бременна ли съм?".

И така, болката е индивидуална. Зависи от това дали си предразположена към секс, дали си ... влажна, дали партньорът ти знае какво прави... (Може да е девствен, но да му идва отръки.), дали ще ти го набие директно или ще се постарае повече.

Съветвам те да изчакаш. Когато бях на 14, постоянно си фантазирах - В главата ми основно фигурираше думата "секс". Но за разлика от теб, бях прочела адски много неща - знаех всичко за контрацептивите, първия път, най-популярни пози, кама сутра... Теорията брилянтна, за разлика от теб.
    Е, до практика не сме стигнали. Но поне съм сигурна, че и да го направя днес, ще знам какво може да стане във всички случаи!

Внимавай!

1-во.Кво като боли?Нали ше си с него,не тряа да ти пука
    2-ро Зависи от организма..възрастта е критерий само при някои
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

I da q hulim za re6enieto i i da ne q hulim.... tq pak 6te go napravi! rano e ama ako iska..... da n ai veroqtno e da te boli!v1pros na organiz1m a ne na v1zrast makar 4e na 14 nz kolko si razvita s izvinenie
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Цитирай Първоначално написано от pro_teen
    просто не го прави на 14 .. щото ни е писнало от теми като "бременна ли съм", "Не използвахме предпазни средства" ...
    Права си!!!!Най-малкото пък с момче без опит на 14 години!!!!

обичаш ли хуя?
    харесваш ли хуя?
    кажи ми с путката си си ще почешеш ли хуя
    как е с два хуя?
    и после от хуя струя
    скъпа кажи ми добър ли е вкуса на хуя?
    сънуваш ми хуя
    танцуваш ми на хуя
    мърсуваш ми на хуя
    момиче много означава за тебе хуя
    мечтеаш от гъза ти да не излиза хуя
    цяла нощ си мислиш за хуя
    лапаш хуя
    докато скапеш хуя
    точиш лига по хуя
    мога да го чуя
    20 инча е хуя
    искаш да влезне в тебе хуя
    и така нататък все за хуя..
    Ben G
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

poredniq tup vapros.... ako 6te i na 50g da prai6 sex za 1 pat pak 6ta boli pf.... i ti e rano !

виж сега...няма значение на колко си години то си боли при 99% от жените първия път...годинита са от значение на психическа основа разбираш ли? едно е да си на 14 др на 17 18 примерно... и откъде знаеш,че си яко загоряла като не си прайла секс?ам... и да ти е първия път с някав дето си няма и той идея аджеба за какво си говорим не мисля ,че е мн подходящо...ама ти си знаеш!Да не пишеш тука после някви подобни теми от рода на,,Мога ли да забременения без да сме правили секс,,
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Да споделя и моето мнение
    Чета си аз из темите секс и какво виждам момичета на по 13- 14 години питат "Боли ли първия път"" Много ми се прави секс" и най-често задавания въпрос "Вчера правихме секс с презерватив той не се изпразни в мен ама можели да съм бременна" Е*аси вие сексуална култура нямяте ли? Прочетете малко пък тогава пишете!
    Също така съм чела и теми "Може ли да съм бременна закъснявами с 4 дена" Е ние от къде да знаем да не съм бабати Ванга
    В секса няма нищо лошо ,но поне като сте тръгнали да правите секс попрочетете тук-таме нищо няма да ви стане! И вместо да се чудиш дали си бременна си купи една кутийка Ескапел вместо да сменяш пелени на през 3 часа.
    Този саит е много полезен,но нека да не го превращаме във некоя пумия!
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Повече от фен Аватара на LDto
    na vsqka vuzrasht boli purviqt put kogato pravish sex no ne e bolka za umirane

и на 30 да си пак ще боли щом не ти е прсната трътката
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Ами незнам какво да ти кажа аз също правих секс за 1 път на 14 и не ме боля защотото партньорът ми беше много внимателен но при всеки човек е различно!Най важното нещо е да знаеи,че го искаш и си готова и да се отпуснеш не мисли за болката.При мене имаше малко кръв но това е нормално.Успех
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

оо боже на 14 години...айде успех да те видим след някоя друга годинка явно ти ще си вещата по въпроса и ще учиш нас
    Нямам думи да простя...нямам сили да те спра...

Град
    Plovdif maina
    А сигурно ща боли хахаьах няма знахххение на колко си хХАХХА

Загоряла? на 14? Поредното общо момиче на квартала?А на Града?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Be ot cqlata rabota az ne razbrah kak taka si "qko zagorqla" sled kato si devstvena?!?!?!kak pozna,4e ti lipsva ne6to(sexa),koeto o6te ne si i opitala!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Be ot cqlata rabota az ne razbrah kak taka si "qko zagorqla" sled kato si devstvena?!?!?!kak pozna,4e ti lipsva ne6to(sexa),koeto o6te ne si i opitala!
    =D>

То се получи нещо като " много обичам да ям пица ама още не съм опитвал"

Re: Боли ли на 14 години?

Цитирай Първоначално написано от purple4o
    zdraveitee.. izvinqvam se za latinicata, no iskam da spodelq 4e mn mi se pravi sex

Mislq, 4e sum gotova, a i priqtelqt mi e devstven kato men..
    V drugiden toi se vru6ta i me pokani v tqh,kato se dose6tam kakvo moje bi 6te stane (toi mi namekna) a az sym qko zagorqla

Kajete mi molq vi, na tazi vuzrast mn li boli? Samo tova e edinstveniqt mi strax :P

Mersi predwaritelno...
    Стига да си готова няма от какво да се страхуваш болката е минимална : )))) Аз също бях първа на моя приятел както и той на мене ..
    darla_f защо пък да не е " ЯКО ЗАГОРЯЛА " , честно да ти кажа и мен яко ми се правеше бях издивяла
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако момчето те накара да се отпуснеш достатъчно и си свърши работата както трябва няма да усетиш нищо друго освен удоволствие...

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Загоряла? на 14? Поредното общо момиче на квартала?А на Града?
    Защо пък обща.. Тя не го е правила .. Я СТИГА .. какво я нападате ?! ИДИОТКИ ! Вие па да не сте се родили нае***и ???! .. Стегнете се ! Винаги има първи път... Без значние на колко години си.. всеки решава кога да започне.. а и от секса ПО-ХУБАВО НЯМА ! .. така, че живота си е твой стига да искаш - правиш го ! .. само се пази !
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си