.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Em az sam po4ti na 15 bqh na 14 kato se ebah ne mislih da go pravq togava 6oto znaeh 4e sam malka no mnogo obi4ah priqtelq si i oshte go obi4am i moje da se kaje 4e go napravih zaradi nego...Ne me boleshe mn no vse ima nqkakva bolka...No i moqt savet e da ne go pravish

Цитирай Първоначално написано от purple4o
    Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Кво значение има ние кво щи кажем? Ти ще го направиш така или иначе... дете, официално си готова да си провалиш живота викаш?

Za6to pyk da si provalq jivota?
    еми щоту ще почне да води полов живот прекалено рано

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Загоряла? на 14? Поредното общо момиче на квартала?А на Града?
    Защо пък обща.. Тя не го е правила .. Я СТИГА .. какво я нападате ?! ИДИОТКИ ! Вие па да не сте се родили нае***и ???! .. Стегнете се ! Винаги има първи път... Без значние на колко години си.. всеки решава кога да започне.. а и от секса ПО-ХУБАВО НЯМА ! .. така, че живота си е твой стига да искаш - правиш го ! .. само се пази !
    666!drislata!!!q po poleka s dumite!vseki izkazva mnenieto si i ti si posledniq 4ovek,koito 6te kritikuva,moje6 li da mi kaje6 kak 6te e zagorqla na 14 kato e DEVSTVENA,ne znae kakvo e use6taneto ot tva ne6to seksa,ama i lipsva...da go iska-OK,ama da i lipsva,t.e. da e zagorqla.....moje da i lipsva ne6to,koeto e opitala...po poleka s ubidite!!!

Повече от фен Аватара на marjesa
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    и на 40 да станеш нищо като не е влизало там долу няма как да не те боли(малка си за секс)
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

14 годишна ? Загоряла ? ... След 1-2 години ще се е*еш кът разпрана ..
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от EniTyYy
    14 годишна ? Загоряла ? ... След 1-2 години ще се е*еш кът разпрана ..
    Какво лошо виждаш в това едно момиче да си прави кефа?
    a ti kak si go predstavq6 devstveno momi4e da e zagorqlo???

Защо пък обща.. Тя не го е правила .. Я СТИГА .. какво я нападате ?! ИДИОТКИ ! Вие па да не сте се родили нае***и ???! .. Стегнете се ! Винаги има първи път... Без значние на колко години си.. всеки решава кога да започне.. а и от секса ПО-ХУБАВО НЯМА ! .. така, че живота си е твой стига да искаш - правиш го ! .. само се пази !
    alo .. vrazka ima6 li s glavniq ?to e qsno 4e 6te go napravi ama za6to si mili6 4e nqma da stane ob6ta ?na 14 e parviq sled 3 meseca 6te sa pone 3-4ma kat stane na 17 6te e kvartala i malka 4ast ot sasedniq do 20 ve4e grada.... ina4e si li4i 4e ne e gotova na 14 bila zagorqla e dobre... a feti6 ima6 li ?

Цитирай Първоначално написано от batty
    alo .. vrazka ima6 li s glavniq ?to e qsno 4e 6te go napravi ama za6to si mili6 4e nqma da stane ob6ta ?na 14 e parviq sled 3 meseca 6te sa pone 3-4ma kat stane na 17 6te e kvartala i malka 4ast ot sasedniq do 20 ve4e grada.... ina4e si li4i 4e ne e gotova na 14 bila zagorqla e dobre... a feti6 ima6 li ?
    Абе я не говори простутии Какви са тия изчисления ... "на 14 е първия,след 3 месеца ще са поне 3-4,кат стане на 17 ще е квартала и малка част от съседния..." Аз също го направих на 14,сега съм на 17 и съм имала само 4 сексуални партньора ... !!!А ти ми говориш за цели квартали ... Е сори,но ако твоите приятелки на 17 са минали половината град - ок,но това не означава,че всички са като тях!!!

Дарла_Ф тя (авторката) явно не разбира значението на думата "загоряла" и за това я използва

Град
    вАрНаАаА
    Доста си малка за да водиш полов живот!Първо костната ти система не е развита още за такива неща и второ и двамата сте неопитни.И просто си увреждаш организма.Изчакай още малко като пораснеш малко повече ще имаш достатъчно време за тези неща!!!

Цитирай Първоначално написано от sladkata_ligla_vn
    Доста си малка за да водиш полов живот!Първо костната ти система не е развита още за такива неща и второ и двамата сте неопитни.И просто си увреждаш организма.Изчакай още малко като пораснеш малко повече ще имаш достатъчно време за тези неща!!!
    А би ли обяснила на простите момичета като мен,какво общо има костната система и с какво се уврежда организма,че нещо май не разбрах?!
    Освен това не знаех,че има нещо лошо в това и двамата партньори да са девствени/неопитни ...

Град
    в спалнята ти ;]

Re: Боли ли на 14 години?

Цитирай Първоначално написано от purple4o
    zdraveitee.. izvinqvam se za latinicata, no iskam da spodelq 4e mn mi se pravi sex

Mislq, 4e sum gotova, a i priqtelqt mi e devstven kato men..
    V drugiden toi se vru6ta i me pokani v tqh,kato se dose6tam kakvo moje bi 6te stane (toi mi namekna) a az sym qko zagorqla

Kajete mi molq vi, na tazi vuzrast mn li boli? Samo tova e edinstveniqt mi strax :P

Mersi predwaritelno...

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

за да си загоряла трябва да са те отворили ;] ;]

На 11,12,13,14,15,16,17 и тн. Ако ти е писано да те боли ще те боли и на 40 При всеки човек е различно.При мене мина много леко,болката не беше силна и беше за малко.Приятелки пък са разправяли как чак от третия път се е скъсала ципата и от с много мъки и болки...Така чее при всеки е различно

Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    и на 40 да станеш нищо като не е влизало там долу няма как да не те боли(малка си за секс)
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си