.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Ти си случила на момче и макар да е рано според мен, не мисля, че ще съжаляваш някой ден за първия си път. Но за това също трябва да се изчака със секса. Защото малко са тези, които уважават партньорките си и факта, че им е за пръв път и са по-внимателни, на тази възраст...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    а има и найстина много момчета егойсти които не мисля толкова за момичео с което го правят ии ако пък и е за първи път да не доворим,мислят само за себеси а когато има чуства и както казахте уважение всичко ще е перфектно
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    imat li godinite zna4enie....tova e mnogo ritori4en vupros ne misli6 li

На 13-14 да се ебат като диви...бих отправил единствено съвет към бащите - хващайте каиша.
    Тва за мен е няква изродщина.
    ПП. Не ми спорете драги ми малки пръдли на същата възраст. След 4-5 години ще разберете колко сте били кухи, въпреки, че сега си мислите, че знаете всичко относно ВСИЧКО

За мен има значение дотолкова, че да спазвам некви норми, педофилия и некрофилия не практикувам

Цитирай Първоначално написано от CMEX
    За мен има значение дотолкова, че да спазвам некви норми, педофилия и некрофилия не практикувам
    Треба да има норми бе и бой треба да има бе. Не може така бе, разберете.
    Замислете се, ваще деца на 10 ли ще се еб*т бе макя му стара...
    Половината от тоа форум са само да хванеш кожения колан и да ги направиш на шотландско каре, вервай ми.

Цитирай Първоначално написано от qkChO
    Цитирай Първоначално написано от CMEX
    Треба да има норми бе и бой треба да има бе. Не може така бе, разберете.
    Замислете се, ваще деца на 10 ли ще се еб*т бе макя му стара...
    Половината от тоа форум са само да хванеш кожения колан и да ги направиш на шотландско каре, вервай ми.
    Бе нинджа, нали точно се разграничих от ебането с недорасляци, кво скимтиш ?

Защото като я отворят на 14 , това значи с всеки следващ по-серьозен пряител , ще се изчуква!
    Какво имам предвид под малко по-серзьозен , ами значи , ще е ходила малко повече от 2 месеца...
    Направи изводи с колко , ще се изчука до 20 години....
    Може би 10-15 , а може би дори повече и какво става от нея?
    Едно НИЩО!

Град
    L.A. \ Moscow
    абе да правят секс ако искат и на 10 , само гафове да не стават...
    Raise your fist!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Цитирай Първоначално написано от ШоКоЛаДчЕ
    Курвите са си курви независимо девствени ли са или не са т'фа си е състояние на характера и единя секс не променя нищо....
    \/
    Ооо да

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Цитирай Първоначално написано от mistake
    Цитирай Първоначално написано от ШоКоЛаДчЕ
    Курвите са си курви независимо девствени ли са или не са т'фа си е състояние на характера и единя секс не променя нищо....
    \/
    Ооо да
    +1 ахам баш тъй!!! \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    1во: Всеки се чуства голям и готов на различна възраст и дали ще е на 14 или 15 не мисля, че има особена разлика.

2ро: Има хора като мен които никога за нищо не се чустват готви. Аз например си дадох сметка, че ме е страх и че не съм сигурна, но го направих, защото знаех, че после няма да съжалявам. И сега е така, радвам се че го направих с човек който обичам, дали истински или не и аз не знам, но важното е че на момента ми беше супер добре и се чуствах адски влюбена и сигурна в него. Но стига с личните ми драми, мисълта ми беше, че е по-важно как ще се чустваш на момента и да не съжаляваш за нищо, то така или иначе не може да се върне.

Направих го на 15 с момчето - мечта за този случай: невероятно търпелив и внимателен, човек с който имаме все още доста сериозни отношения и чувства. И въпреки че и на него му беше за първи път (което не е за препоръчване може би) се получи мн хубаво като емоция и нещо което няма да забравя. Сега дори и да ме зареже няма значение, защото е ясно, че чувствата са преходни и знам че тогава бяха такива каквито трябваше. Така че мисля че най-важното е 1) да намериш човек който не цели просто да си направи кефа 2) да имаш ДОБРА СЕКСУАЛНА КУЛТУРА тоест да знаеш що е то, какво може да последва и т.н. и 3) да се ползват презервативи. И накрая за тези дето обясняват колко са незрели физически 14 годишните момичета ще кажа, че съм говорила с няколко гинеколога и всички казаха, че е нормално да се прави на тази възраст, усложнения настъпват ако момичето забременее, но това вече е отделен въпрос. Така че правете когато си решите, но се пак не прекалявайте с честотата и броя на партньорите ;]
    Google can't satisfy every search.

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Ами каквото и да казваш, за мен не е нормално да се прави секс на такава възраст!Била готова, тфа бил точния човек, дрън-та-пляс това ли ви е единственото обяснение, съмнявам се, че някоя от тези момичета които говорят така, ще издържат повече от 3-4 години с "точния човек".14 е една възраст в която тялото се оформя, те половината 14 годишни нямат оформени цици и още не им се нормализирал цикъла, а тръгнали да се ебат вече!14 годишните не само, че за физически незрели, а и психически и душевно.Но вие си знаете своето, чешете се щом толкова ги сърби!
    Абе хора вие какво очаквате на по 14 да са намерили човека,с който да прекарат остатъка от живота си? 3-4 годишна връзка малко ли е? 3-4 години с тоя,3-4 със следващия и те станали на 21,22 и смеете да ги наречете КУРВИ? Ако почват да правят секс на 17,18 и за 3,4 години са натрупали брой сексуални партньори,колкото цял квартал,няма ли да са по-големи КУРВИ!!Оставете децата на мира,защото както виждам повечето от вас са го направили на 14-вие КУРВИ ли сте??

П.П-Не казвам,че трябва да се започне на 14,но оставете тези,които го правят да преценят.Така или иначе,колкото и да ги съдите няма да си променят мнението.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от glor4eto_
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Ами каквото и да казваш, за мен не е нормално да се прави секс на такава възраст!Била готова, тфа бил точния човек, дрън-та-пляс това ли ви е единственото обяснение, съмнявам се, че някоя от тези момичета които говорят така, ще издържат повече от 3-4 години с "точния човек".14 е една възраст в която тялото се оформя, те половината 14 годишни нямат оформени цици и още не им се нормализирал цикъла, а тръгнали да се ебат вече!14 годишните не само, че за физически незрели, а и психически и душевно.Но вие си знаете своето, чешете се щом толкова ги сърби!
    Абе хора вие какво очаквате на по 14 да са намерили човека,с който да прекарат остатъка от живота си? 3-4 годишна връзка малко ли е? 3-4 години с тоя,3-4 със следващия и те станали на 21,22 и смеете да ги наречете КУРВИ? Ако почват да правят секс на 17,18 и за 3,4 години са натрупали брой сексуални партньори,колкото цял квартал,няма ли да са по-големи КУРВИ!!Оставете децата на мира,защото както виждам повечето от вас са го направили на 14-вие КУРВИ ли сте??

П.П-Не казвам,че трябва да се започне на 14,но оставете тези,които го правят да преценят.Така или иначе,колкото и да ги съдите няма да си променят мнението.
    а така ... скарай им се

сега сериозно ... glor4eto_ e права. много ясно, че не на колко години си правила секс те прави курва, а по скоро с кои го правиш (дори и бройката не е толкова важна, колкото дали го правиш с всеки срешнат за здрасти) в тоя форум думата курва се среща във всяко трето мнения, я се съвземете малко в крайна сметка тук сме, за да даваме съвети, а не да съдим хората за постъпките им

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си