Цитирай Първоначално написано от schranz
Аз загубих девствеността си на 14.И тогава честно казано нито съм се чудила дали да го направя,нито съм си мислила че ще съжалявам,нито съм си мислила за болката...Просто се случи...Даже с момчето бяхме от 2седмици заедно...Той е с почти 4 години по-голям от мен...Сега 4 години по-късно не съжалявам за НИЩо,защото все още съм си с него и сичко е ток и жица Така че няма кво да се чудите и да пускате некви тъпи теми "Да го направя ли или не"?....Живей за мига ....
и аз мисля че е так и все пак не всички са с акъл на 4 годишни а тялом на 14 иии който както си прецени за правилноо и все пак някой от вас по-големите замаслял ли се е че вие вече сте го направи ами ние който още не сме и утре ни се случи нещо и никога не го направим и не испитаме удоволствието което и вие сте испитали ии че понякога просто трябва да се отдадеш на мига ,и наистина на 14 не можеш да поемеш отговорност и сама да си оправиш бъкиите ако сгафиш.но има и момичета на 14 който имат найстина сериозни приятели с които ще ходят още години напред и няма да съжаляват за постъпките си .

а по отношение за курвенството мисля че има патологични курви ,но преди да се проебат се наричат кучки , а когато започнат да спят с по 4-5 ии да им губят бройката тогава вече са курви.и наистина има много добре изглеждащи момичета които не са курви ии да се ебеш на 14 с момчето с което ходиш примерно от годсина или дори по-малко не мисля че е курвенско.