- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подтик към саморазправа
По принцип не съм по боищата и страня от такива неща. Дори и да ме провокират не бих посегнала първа. Предпочитам да наредя мнооого злобно някого, защото съм се била много пъти, но никога не съм помнила удар така, както глупостите, които са се изприказвали за семейството ми. Това е начина, по който нараняват мен, затова аз смятам, че така ще нараня другия. Жестоката истина обаче е, че системно малтретирам приятелите си.Изобщо не умея да си преценявам силата и най - редовно посинявам приятелките си. А най - лошото за мърлите, които си мислят, че могат да се сбият с мен е, че никога не бия шамари, не драскам и не скубя. С тея лигавщини цялата работа се проточва във времето...
![]()
Аз не знам колко голяма страхливка съм, обаче винаги всичко решавам с думи.
Или поне пробвам да се реши всичко с думи, но истината е, че не всички хора разбират от добро.
А и до сега никой не ме е 'нападал', и просто в такава ситуацията цаката е като говориш да не го гледаш в очите, че така още повече ще го предизвикаш![]()
edit: Хм, първия ред от поста на Hit 2 fit. ме навя на мисълкта, че за да се стигне до бой, човека наистина трябва да е доста разярен, ядосан и озлобен (което може да стане и за части от секундата)..![]()
Ще се опитам с мирни средства да го накарам да престане и да се разбереме някак си,ако не се получи,яко бой.Дори и да са повече,по-добре да загубя в бой,като герой,отколкото да избягам като страхливец.Пък и ме успокоява фактът,че поне един от тях ще получи зверски тупаник.
По принцип се опитвам да се сдържам.Но понякога,когато вече ми прекипи откачам...Супер гневна ставам и бих си го изкарала на всеки.
една бивша съученичка беше цялата в следи от моите нокти
питай нея как бих реагирала
мче и майка ми е била в следи от моите нокти, даже на един пич като се "бихме" му бърках в очите хаххАХХАХА щото имах и бая солиден маникюр, ама не се гордея с тва нали!?Първоначално написано от summer_gir1
тука говориме за аслъ бой.. не кой кого е издрал... питат ви как ше реагирате еди си кога еди си що си.. ако стаа на въпрос всеки може да дере...