- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Огромна дилема свързана с косми.
Е, не мога, опитвам се, но не става. ;[
Life Sux. Love Sux. Latinica Sux. Internet Sux. Boza Sux. Musaka bez kiselo mlqko SUX!
Край. Предавам се. Тряа се възхищаваме на хората, чиито нерви са достатъчно силни, за да издържат и чиито мозък е достатъчно гладък, за да продължат.
пуши мара.Първоначално написано от NFW`
Данчо, казах ти ,че ме боготворят.Първоначално написано от bebka1936
Демн, прав си! А мен никой не ме боготвори, нали! Ние от Анти-Уош клуба, сме потресени. : DПървоначално написано от w0sh
suckin' sux/ fuckin' sux/you suck/I suck/and we all suck like a big happy family
don,t forget that for a moment or you'll bebeaten senseless and then gangraped marsians
ебахти съм извратения.
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
някой няма ли да ми затвори голямата уста най-накрая то това не се издържа
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ!!!![]()
![]()
как се става член на тоя клуб,и аз искамПървоначално написано от NFW`
![]()
![]()
Първоначално написано от blader
Всъщност всички знаем,че Attention whores трябва да се игнорират.
Аз те приемам в клуба си.Първоначално написано от haterkata
Требе да напишеш в подписа,че си част от клуба.
Тrue,truе.Първоначално написано от w0sh
echii <3
Първоначално написано от AFT
Добре.
Клубът ми се разраства.
Да бе, глей къв грозен ми стана подписа, не мога да всявам респект вече. :ДПървоначално написано от w0sh
Обвинявам те в членство в странна секта и ритуални жертвоприношения.Първоначално написано от ВинкелО
Първоначално написано от ВинкелО
Еее,изчакай да дам моя снимка първо де.![]()
втф.
![]()
Аз ще ставам рано и си лягам. Лека нощ на всички и като стана сутринта ще вляза да проверя дали сте още будни. :ДД
П.С. Сестрата на баба ми винаги говори на "сакам" и абсолютно винаги се смея като го чуя. :ДД
Шшшт, не гледай, Чавдаре. Просто някои се превъзбуждат по-лесно от други. Ама не го вини, на всеки различно му е заложено. ^^